Sunday, June 13, 2010

Gediks Gediks Manja


Hurmm...rasa2 mcm alesha dah disuntik aksi gediks2 manja bila beraksi..
sebelum nih kan ke dia cool fever je kan....hehehhe :)
sejak2 diajar buat peace nih..tangan asyik nak beraksi je..tapi tak penah pun menjadi...
gambar2 nih saya rakamkan masa live perasmian sukma kat TV2..
alesha excited nak tgk papa dalam tv..(ummi yg excited lebih stand by camera)..
Duk tunggu punya tunggu...
papa masuk perbarisan dengan Yayasan Kebajikan Atlet Kebangsaan...
(sape2 yang tgk..Malek Noor lead perbarisan nih)..
tapi duk tunggu2..cari2..takde pun muka papa..
kamera tak fokus langsung...Frust je...
yg papa pulak hantar message..
papa bukan main lagi lambai...tapi tak nampak..hahahahha...
sabar je la...takpelah..alesha doa bagi papa dapat wakil malaysia k..
nanti alesha boleh tgk papa puas2...


5 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

elelelele dah pandai pose ye lesha...hehe kiyut2..auntie ske huhuuu

ietafakyra said...

cewahs... pasni lagi sakan la si kecit ni posing mosing...ihihhihi

lily azliyana @ mama zara said...

wah..alesha dh pndai posing ye skang..bestla..tmbah semangat ummi nak tangkp gmbar die byk2 pasni..hihi

hajarus said...

waaa... alesha dah pandai posing ekk skang... tambah2 sker la auntie hajar tengok alesha yang sememangnyer comey + sweet ni... ;d

Diamilikku said...

Yaya : baru pra-pandai..lum pandai betul2 lagi pun..

Ieta : tu lah pasal...makin sakan aaah pasnih..

Lily : tu yang skrg suka pegang camera jer...

Hajar : nanti aunty plak ada anak..aunty dah tak tgk alesha lagi dah..heheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin