Thursday, June 3, 2010

Hatiku Menangis Sayu...

Kalau terpaksa outstation..
kerinduan dekat dua2 permata hati saya tu..
video ni lah yang saya layan..
touching giler2 tau bila tgk..
kerinduan membuak2...
huhuhuhu...
saya suka sangat2 video nih..
kebetulan je saya dapat record video nih..
budak2 dua org nih tengah main sesama sendiri..
mcm dah besar je lagaknya dua2 duk main..
yg si kakak tu konon penyayang habis ahh duk main muzik2 kat walker adik..
Aisy skrg memang mulut..ya rabbi..tak berenti diam..
bising sentiasa..tapi apa yang dia cakap memang saya tak paham ahhh..
aduhh anak2 ummi...tak berapa hari je lagi ummi nak kena tinggalkan both of u..
10 hari tu nak kena tinggai...adoi laa...

**Mode : memujuk hati sendiri..huhuhu


video

11 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

10 hari???lamanyeeee
rindu giler la camtu :(( klo yaya mesti nanges2 da kot..

mama_iris said...

meh..meh..auntie nurul jaga meh.....heheeh....

zue @ annaleeya said...

oloooo.... so sweet.... pandai kakak alesha main dgn adik...

Naddiea said...

puan suhana,hang nk kena pi mana pulak dah???kesian hang..mesti rindu sesangat kat anak2 kan..

Diamilikku said...

yaya : laaaamaaa..huhuhuu...kali ni dua2 takde..ummi n papa together2..memang anak2 kena tinggal semata2..

Mama Airis : nak ke...?? sanggup ke?? ehhehehe..

Kak Zue : pandai kadang2 je...

Nadd : sukan staf universiti2..apai tak pi ka?? buat kat usm tahun ni...

d u r a said...

sone, aku tak leh tengok video tu sebab dok kat ofis kena block sebarang activiti flash player ketika ini.
tapi, i feel u.mmg sedih bila kena tinggai our munchkins.tapi takpa kot, anak2 hang pon rasa dah paham keja makpak depa. don't underestimate little kiddos tau,depa bulih paham sebenarnya.

lily azliyana @ mama zara said...

alahai..siannya kena berpisah 10 ari yek..sy setakat ni tkde lagi pengalaman kena outstation tinggalkn Zara..rs mmg takkan ade kot sbb awal2 dh mintak kerja internal jek ngan bos..hehhe..tk sngguplah pisah jauh2 ngan Zara.ngan papa die ok plak..=p

nway, sy pon tk dpt view video gara2 internet yg lembab. but i bet mesti cumei giler gelagat 2 beradik tu..byk2 sabar k kak su tunggu habis 10 ari..=)

Sha@Mama Tina said...

Lama tu 10 hari...alahai sue..kalau sha boleh ke pisah lama camtu..sure nangis malam2..

sabar sue ye.. sue kan ibu yang hebat!

aramis2177 said...

sabaq2 naaa sis!!!!!
huwaaa...kak farah kalau duk tmpt sone pun sure xtahan!!!!!xpa...pejam celik pejam celik.....abis dah keja......jgn sedey2 naaa!!!!!

ietafakyra said...

nak nasihat hg pun aku tgh tungging terbalik gak. so sama2 la kita pasrah.insya Allah sume berakhir dgn tenang. sabaq!

Ibu Aunis said...

selamat melayan perasaan ye su..caiyok2! su boleh. ni cuma "kerna terpaksa...."
Sabo ye ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin