Friday, June 11, 2010

Kau Memang Da BOMB!

Hari ni dah 11 jun...sekejap je kan masa berlalu..
pejam celik pejam celik..4 hari lagi genap umur aisy 9 bulan...
terasa makin semangat budak kecik nih..
makan sangat banyak..tak tau lah berapa berat aisy skrg..
dh dua bulan tak timbang...
insya allah hari ahad ni saya update berat aisy...since ahad nih both kiddo akan check up di klinik kesihatan ibu anak di bakar bata...hopefully semakin membesar dengan jayanya tetapi hopefully juga tidak melebihi garis obesiti..hehheheh... :)

selera makan aisy jugak semakin bertambah2...suka saya..
masa gambar atas nih dirakamkan..aisy baru je menghabiskan 12 keping bikut mary...
plus semangkuk kecil bubur nasi ayam...
lepas tu dapat susu...confirm zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
kenyang perut mata pun mulalah memberat nak tido kan (kalau ummi lah)..hehheeh...
hurmmm...hari ni..saya akan kembali ditinggalkan..
ditinggalkan bersama anak2 sendirian..
huhuhu...kenapa??? hurmmm...
nanti kan ceritanya dalam next entry k....

*coz i'm leaving on a jet plane..dunno when i'll be back again..owhh beb..i hate to go*

9 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

fuyooo 12 keping kak su.. mika paing kuat pun 2 atau 3 keping.. hihihi hebat la aisy... kak su bawa check up private ke gomen?

Diamilikku said...

check up gomen je eida..kalau dia demam atau apa2 baru pi private..hehehhee..banyak kan 12 keping...kasi lembut ngan air suam..suap dia makan...

zue @ annaleeya said...

mak aihhh... byknya aisy mkn... 12 kpg tuh... mesti semangat tol nih... tp suka kan su klu anak2 selera mkn nih.... snang ati... airel dlu pon akak slalu bg mkn biskut mary jgk...

Aleeya said...

bagus le aisy beselera makan yer..tu tengok gebus je...geram..damia pun ske makan tapi dia asik memanjang je..tak gak gemok2 :((

lily azliyana @ mama zara said...

waaa..aisy makan 12 keping biskut..meriah tuh..hehehe

Diamilikku said...

Kak Zue : rasa puas sangat2..bila dia makan kenyang2 pastu tido dengan nyenyaknya...

Yaya : alesha jadi mcm tu ahh..makan banyak tapi tak berisi....memanjang je...sangat ikut papa dia..asiy nih pun memanjang jugak..

Lily : hehheheh...sangat meriah

mama_iris said...

akak...ada TAG....sila2 mcm biasa jgn lari hokay..hehehe

Diamilikku said...

Mama Airis : akan tak lari pun..hubby akak je yang suka lari..hehehhe

fham5579 said...

syoknya tgk quantity makanan aisy yg boleh di habiskan camtu..kalaula anak aku camtu syoknya...malangnya anak2 aku bkn jenis makan...suap pn dia luah2 main...berterabur tu yg lebih dr msk mulut...x bg dia mkn sari pn dia relax ja janji dpt susu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin