Wednesday, April 28, 2010

Adamaya = Us


Nih lagak princess saya menonton soap opera yang menjadi kegilaan ramai sekarang nih..
ADAMAYA...serius dia tgk adamaya..sebelum tuh beria suh saya bukak barney...tapi once lagu tema ADAMAYA je..terus statik depan tv....tak gerak2 lagi dah...
alesha layan citer tuh bukan sebab apa...dia kata adam ngan maya tu saya n mr papa..hehheheh..
itu tanda kitorang romantik...sebab tu alesha boleh cakap gitu...
muakakakakaka....
pastu dia feeling2 anak adam n maya yang cute dan comel tuh dia...
tu kakak....(hahahahha..lagi la berangan anak ummi nih)...

gambar 1 : layan soundtrack adamaya
Gambar 2 : tgk part romantik2 adam ngan anak dia kat hutan...
Gambar 3 : Part Shazlin kena serang dengan x boy dia sampai berdarah2 tangan..
Gambar 4 : masa dani kacau maya ngan anak dia kat supermarket...
Gambar 5 : Masa lagu nenek Kebaya....(hahahahah terus lari dari tajuk)...

**anak den dah mula tgk tv dah...bersedialah lepas nih nak gaduh2 manja rebut remote kannnnn**



6 memo menunggu dibaca:

mama_iris said...

alolo...pandainya tgk adamaya.....anak kak su ni 100% ikot akak kot...huhuh....

Aleeya said...

fuhhh mmg la seriyesss mukanye...tema berat tu yg jenuh dok pikir tuh hehe, kiyut lesha..geram tengok die:))

Diamilikku said...

mama iris : dah tu..kalau tak takkan menang contest yang huda buat kot..hehehehhe

Yaya : kecik2 dah disuruh pk tema berat..gitulah jadinya yang oiii

zue @ annaleeya said...

betul su... selamat berebut remote tv dgn anak yer!! bgitulah akak seharian... anak asyik nak tgk katun jerk!!!

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

gatai noh muka alesha time tgk aksi romantik adamaya kat hutan tu. dia paham ka wey jalan cerita adamaya tu.

@>--ummi zahra--<@ said...

cute nyer alesha..macam paham jer kan..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin