Tuesday, April 27, 2010

kalau nak ----- kenalah ------


Jgn tak percaya...gua skrg dah masuk kelas aerobic...
semalam mula first day...dekat hotel putra palace...
gilalah..dah le gua posa semalam..so ingatkan lite2 gitu je lah kan workout dia..
sekali gua kena beb...sangat heavy okay workoutnya...satu jam non stop...
gua nih jenis susah nak peluh baii...
sekali semalam..baru 10 minit gua buat..dah merecau2 dah peluh gua...
gila syok macam ni...(kalau ikut mr papa joging pun lum tentu gua leh peluh)...
lepas setengah jam..menitik2 dah peluh gua atas lantai..memang best sangat...
insya allah gua akan teruskan kelas ni selagi terdaya dan termampu...(ayat positif)..
hehehhehe..tapi kan..lepas aerobic tu gua takde lah letih bagai...
takdelah lepot2...(walaupun gua posa)..maknanya gua memang kuat kan kan kan...
muahahahahha...ye ahhh....siap boleh amik gambar cun2 senyum lagi...
muka fresh je tuh...kira okay lah kan....
*wink wink*


gambar sebelum baju saiz L..kita nantikan gambar terbaru gua selepas sesi aerobic (kurang2 sebulan ke kan)...nak tgk ada beza ke tak...ekekekekke...buleh ke dapat saiz S...hurmmm...mcm susah jerkkk...

mr papa kata : kalau love continue gi aerobic tu...dalam tiga minggu nanti mesti nampak hasil...wahhh kata2 semangat dari hubby tercenta...chenta kah??? tettttttttttt...
kita wait n see okay.....

dah kata pun NAK KURUS kan....so KENALAH USAHA....

adios amigos

13 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

cayok.. cayok.. kak sue.... ni tak bleh jadi ni.. ida pun tgh nak berdiet gak ni sambil ganti posa.. ehhehe.. harap2 raya nti dpatla dgr org kata " eee dah kurus" miahahahaa..tgh berangan ni..

SYAbAR said...

tahniah... tahniah.... teruskan

Aleeya said...

rajinnye beraerobik, apepon smoga tercapai yg diimpikan hehe ..gud luck my dear su

CatlinaFly said...

chaiyok2 :) serampang 2 mata ni, selain nak turunkan weight, boleh juga utk jaga kesihatan..sy ni dah lama tak bersukan, ape2 sukan kat opis pun dah tak join huhuhu

Diamilikku said...

eida : hahahahha....kak su pulun tak tempah baju lagi sebab nak bagi kurus dulu..teruk kan i...

Diamilikku said...

Kak Min : usaha tangga kejayaan..pray for me ya sis

Diamilikku said...

Yaya : hurmmm yaya takpelah..dah kurus..tak yah pk..joging seminggu sekali pun dah ok...maintain je...kita nih...teruk nak berusaha tau...huhuhu

Diamilikku said...

Cat : ya betul...takut jugak kalau umur muda2 dah dapat penyakit...sian kat anak2 nanti ummi diorang sakit kan...terabai hidup anak2

aramis2177 said...

bagus3x!usaha tangga kejayaan! go sone go!!!!!kan ku nantikan gambar terbaru mu itu!! :))

Diamilikku said...

kak farah : thanx sis.....bersemangat nih bila kawan2 menyokong

Ibu Aunis said...

su, tumpang semangat ko ye..dah menyerap auro mau kurus tu kat sini..hehe..all the best!

ietafakyra said...

wah! hebat222... sila teruskan usaha. insya allah boleh!!

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

wow peluh mencurah2..tu bopa dah kalori yg hilang tu..best of luck beb.
kalo aku nak kuruih tang perut dgn paha mcm mana

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin