Tuesday, April 27, 2010

Pandang Pandang Jeling Jeling

Haiyya...inilah gelagat anak2 bertuah saya...
kamera duk kat tempat lain..depa pandang ke tempat lain..
semuanya si kakak lah ni...hehehhe..pandai ajar adik posing pandang tempat lain..
pastu buat muka serius tak hengat...
ala2 merenung di kejauhan....memikirkan nasib diri di masa mendatang..
chewahh..ummi plak over buat telahan gambar...
haa..yg tudung hitam gambar sipi2 tu lah mama alesha...
sayang sungguh alesha kat mama + diorang pun sayang sungguh dekat alesha..
gambar nih dirakamkan di terengganu...haa see...
kan saya dah kata..depa sayang kat alesha...
kitorang balik kenduri abag mr papa kawin...pun diorang pegi sama..
dah tu siap jaga alesha lagi (since minah nih melasak tak tentu masa)..
so pos ke mama dia...senang....
hurmmm....dah besar dah dua2 anak saya...
4 bulan lebih je lagi aisy nak masuk setahun...
pejam celik pejam celik kan....dan saya pula semakin lah bertambah usia...

**tetiba teringin nak makan kek coklat buatan sendiri..dah lama rasanya saya tak buat kek coklat...dulu siap buat bisnes lagi tau...jual di sekolah...carik side income...nampak sangat masa mencemburui saya...** tetiba kan...salahkan masa...
tak nak tu salahkan diri sendiri yang tak pandai manage masa...
pangggggg kena sekali kat diri sendiri...hehehhehe




5 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..pakat ek dua beradik ni punye posing..

tp budak2 aktif mmg tk suka tgk kamera lah kak su..Zara pon kengkadang jenuh gak nk amik gmbar die..tp time mood baik, mcm2 posing plak die nak buat..ekekkeke

marinahunny said...

hahaha bijak2..

aramis2177 said...

kehkehkeh....leh jd model nih! pandai dia ajaq adik dia nooo!!!!tp comei apa!!!! anyway sone...mmg sat ja masa berlalu kan...ni caca pun dh nak 1 year....rasa cam semlm ja buat entry nk beranak kan!

Diamilikku said...

lily : zara ada jugak posing time mood baik..alesha memang takde langsung ahh..susah nak dapat gambar dia posing..semua candid je...

Diamilikku said...

Marina : bijak sangat kann...

Kak Farah : tu lah pasal...hehehehe...mcm duk terasa baru je lagi kak farah mai lunch kat umah sone....masa dalam pantang...tetiba je caca nak setahun dah kan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin