Monday, April 26, 2010

Kipas Susah Nak Mati "Alvin n the Chipmunk"

Inilah wajah - kipas susah nak mati "alvin and the chipmunk"
sehari 40 kali tgk pun tak de hal lah...
sampai ada script dia dah boleh hafal..contohnya "paris here i come"...
lagu2 dalam movie tu...tarian tak yah cakap ahhh...semua dah boleh ikut dah...
siap godek2 montot mcm chippetes dah...
kalau tak caya tgk gambar bawah kiri tu...aksi alesha sejibik mcm aksi alvin masa nak makan cheese kat dapur..masa diorang nyanyi2 lagu cheese tuh...
hurmmm...tak clear ehh...jap ehh saya letak the clear pic....

Ha nampak tak..sama kan duk angkat2 tangan tuh...(sila abaikan rambut dia yang serabai)
memang puteri saya nih minat sunguh2 dengan citer nih..
tak leh nak buat apa lagi dah..sampaikan malam2 sanggup ni..
"ummi nk tido mama..nak engok imank"
-mintak nak gi tido umah mama dia sebab nak tgk chipmunk...
kita tunggu lah bila alesha jemu k....
*wink wink*


4 memo menunggu dibaca:

CatlinaFly said...

heheheh samalah, e-ein lak tak pernah boring dgn mickey mouse :)..dun worry , lama2 she will outgrow the chipmunk hihi

Diamilikku said...

cat : alesha pun suka mickey mouse..tapi dkt channel 613 je..

ietafakyra said...

lepas satu....satu cartoon yg dia akan suka. ikut peringkat umur dia n how the colour/characters attract her damn much. aku tk sabaq tunggu damia nk layan drama melayu ngan aku. letih aaiiihhh tgk katun tiap hari.! pheewww!!

Diamilikku said...

hahahahahha....hang layan drama melayu apa weh..mana tau leh geng...muakakakakka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin