Thursday, April 8, 2010

Sayang Semuanya sudah .......


Kek ditempah dari KAK NINA....
Selepas hubby tulis status di FB...
"esok birthday Daniya Alesha ke 2...Love sila uruskan kek"..
Maka saya pun dengan sepantas kilat lah teringat kak nina..
sebelum ni dah call nak mintak dia buat kek..
tapi dia tak pick up call...bila baca status hubby terus teringat balik n try lagi..
alhamdulillah..kak nina nak amik juga order walaupun saat2 akhir..thanx so much..
so since hubby tak berapa suka creamy2 kek..saya mintak kak nina buat simple je...
tapi make sure ada gambar mickey n minny sebab alesha sangat suka kartun tu..
saya mintak kak nina tulis Happy 2nd birthday Alesha...
so bila hari birthday alesha..kebetulan saya terlalu sibuk sesangat..
pagi ke sg chucuh..then terus ke istana untuk MoU signing...
petang ada majlis lagi...pastu tak sempat nak gi amik kek..
mintak mr papa amikkan..since memang dah dekat sangat dengan umah kak nina...
dah settle2 keje saya balik umah..
otw tu mr papa hantar msg : " kek jatuh..tapi tak pecah..cuma gambar2 kartun tak elok"..
duhhhhhhhh....bengang ku rasa...penat2 tempah..
tapi..... dah le tak sempat nak amik gambar lagi...sedih sungguh2...nak nangis ada..
rasa kesian kat alesha jugak..huhuu..
balik2 tgk memang kek tu messy ahhh..
try bukak blog kak nina..tgk dia dah upload gambar..so saya pun copy untuk simpanan...
spoil jugak lah rasa..tapi nak buat mcm mana..
marah2 pun bukannya kek tu boleh elok balik..redho dalam keterpaksaan ajelah...
hurmmm...tgklah gambar dibawah ni...
SEBELUM dan SELEPAS....
Tapi dak kecik alesha nih bukan kisah pun...
berlari serata ceruk umah...
topi ngan topeng yang saya beli pun bukannya dia nak pakai sangat...
so ternyatalah..ummi yang beria lebih2..anak biasa2 je pun...
takpelah sayang...sorry for spoiling your birthday...huhuu..
next year kita sambut betul2 k sayang...love u so much princess...mwahhhhs

5 memo menunggu dibaca:

ietafakyra said...

ala cian... takper2, yg penting dia hepi sbbnya ada kek n ada celebration! tunggu besaq skit sure dia appreciate topi kilat tu... si damia simpan topi kon dora yg aku beli utk besday last year, katanya mau guna lagi this year! addooiii...

SYAbAR said...

yang penting tu niat, kek tak dapat diselamatkan itu sudah ketentuan... budak2 sebab mereka tak kisah tu kita pun buat tak kisah... cuba kalau kek LOVE, mau mizan kelam kabut pi ganti yang lain tak mau bg LOVE kuciwa sedih....

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

ala sone, bukan x leh makan langsung, and gambaq mickey tu still boleh nampak lg..it was a happening party instead kan. next yr plan lain

Diamilikku said...

ieta, kak min n Eza : tu lah pasal..sedih pulak bila dengar mizan kuarkan ayat "marah kat kita macam kesalahan kita buat tu besar sangat"..huhuh..sorry suamiku..emosi terlebih...hehehhe...tapi marahnya kejap je pun...tak sampai setgh jam...hahahahahha..poyos kan

Aleeya said...

Happy 2nd besday to Alesha..hehe comel kek nye..takpe la sue..next year ati2 yer jgn sampai kek jatuh lagi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin