Monday, April 26, 2010

Gusi saya sakit...tolonggg!

Ini aksi2 budak baru nak tumbuh gigi...
gusi dah mengeras n memutih jer...
tak lama lagi keluar ahh gigi pertama aisy...
sebab tu le aisy asyik nak menggigit jer...
apa2 benda dia nampak semua nak tarik n gigit....
sebab tu sekarang ummi ikatkan teething punya toys kat walker..
baru aisy takde nak cari benda2 lain kan...
gigit lah puas2 sayang....
nanti gigi dah tumbuh senang sikit aisy nak makan kan sayang...

9 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

yeay2 aisy nak tumbuh gigi da ekk

pasni leh men geget2 ummi n papa eh hehehe

fham5579 said...

Iqram pn nampak gaya mcm nk tumbuh dh gigi..keras n nmpk putih hat bwh tu...last check up aritu bila nurse ckp next check up 21/6 dtg awal pg sebab kena jumpa dr gigi...tercengang gk aku psl dok pikiaq saipa la nk kena jumpa dr gigi, gigi pn xdk g...hahaha

ietafakyra said...

wah! bagus2 sudah mau tumbuh gigi... tp dani pun dh lama gigit2 ni, cuma aku lum nampak pulak gigi dia kuar. biar la lambat skit, selamat la aku bila dia nak nenen. hiihhiii...

SYAbAR said...

gusi budak2 kalau sakit boleh tahan dik, kalau org cam kita ni sakit, berdesing telinga. Akak ni jenis penakut pi dentist, ni gigi geraham atas bawah pecah.. ngilu dah start, cuma skit je belum. Fobia la nak pi dentiast.. teringat zaman kecil2 dulu

Diamilikku said...

yaya : saya tengah berdebar menunggu momen itu dear...

Diamilikku said...

hanim : biaq betoi wehh dia kena jumpa doc gigi..awat nurse yang duk check anak aku (dari alesha) dulu tak penah suh jumpa doc pun..wahh best ahh gutu

Diamilikku said...

hanim : biaq betoi wehh dia kena jumpa doc gigi..awat nurse yang duk check anak aku (dari alesha) dulu tak penah suh jumpa doc pun..wahh best ahh gutu

Diamilikku said...

ieta : beb...azzariatul hafizah amar ajaq aku..kalau baby geget nenen hang..hang picit hidung dia...sekali dua tiga kali dia akan ulang..tapi bila hang keep on picit hidung dia..lepas2 tu dia dah tak gigit dah..azza berjaya BF sampai anak dia dua tahun lebih kot (gigi dah banyak kot)

Diamilikku said...

kak min : apakah nostalgia ittew?? huhuhu..sharing is caring kak...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin