Tuesday, April 6, 2010

Happy 29th Birthday Sayang

You are the love in my heart..
the song in my soul
the answer to my prayers
the one who makes me whole!
You are the oxygen in my life,
the air that makes me breathe,
the strength to keep me strong,
and the truth that I believe!..

You are my warmth when I am cold, the light that helps me see,
my laughter when I'm sad,
the very best of me!..
You are the star in all my dreams, my logic when I'm wrong,
all my greatest thoughts,
and to whom I do belong!..
You are NOT just my somebody,
You're my world, my life, my love.
You truely are MY EVERYTHING,
and much more than all above!!

Happy sangat2 coz surprise saya kali nih menjadi...
mr papa memang tak boleh nak agak langsung apa planning saya...
birthday hubby sebenarnya hari ahad...tapi saya dah plan nak sambut sabtu malam..
sebabnya : Malam tu KEDAH vs TGANU...dan malam tu jugak MAN UTD vs CHELSEA...
mr papa eager sangat2 nak tgk bola...so plan pun mestilah berkisar bola jugak..
tgh hari sabtu kami gerak balik umah abah..sepanjang jalan...mulut mr papa dah bising nak tgk bola..siap call kawan dia nak ajak tgk bola..siap janji ngan Ustaz Adib lagi ...
so saya suh achik bgtau mr papa yg achik dah beli tiket bola..2 keping grand stand untuk kakak ngan abg...malam tu..tidokan aisy..lepas maghrib saya dah siap2...tunggu mr papa..excited gilos dia kuar ingat nak gi tgk bola ngan saya...tapi bila saya bawak ikut jalan lain..dia dah mula blur...half way dia dah mula perasan...
"Ni bukan nak gi tgk bola ni...ala....nak tgk bola..."...
hahahahah...sorry...org dah plan baikkkkkk punya..
terus menuju ke Damiral's Grill..saya dah booking dinner for two..untuk celebrate...
sampai2 je..org kedai tu dah siap pasang lagu romantik2...lepas tu nak tukar channel tv ke citer romantik2...mr papa suh tukar bukak channel bola..
Tak dapat tgk Kedah dapat tgk Man Utd pun jadilah...tetap nak jugak tgk bola..
takpelah..layankan je sambil2 tunggu order...
tapi nak dijadikan cerita..ada misscommunications sket..diorang terlupa saya dah order menu masa booking..so kami dua duk tunggulah..apasal tak sampai2 lagi makanan..
rupa2nya depa terlupa...adoila..nak kena order balik..
masa nih mr papa dah gelakkan saya..plan tak menjadi katanya..huhuhu..
spoil...arggghhh geram...tapi takpe..lepas tu kami makan dengan tenangnya sebab bola dah habis dan termaktub Man Utd KALAH...
4hb sekali lagi saya buat surprise..kali nih dengan kehadiran anak2..
gi makan ikan bakar kat kuala perlis..dan saya belikan kek untuk birthday boy..
alhamdulillah..semua berjalan lancar...
saya happy..hubby happy..anak2 pun happy..
alesha siap nyanyi lagi..
"epy beday papa...epy beday papa..epy beday u papa..epy beday papa"...
uishhh bahagianya anak dah boleh nyanyi birthday song untuk papa..
esok birthday ALESHA pulak..genap dua tahun...
fuhhhhhhhhh...cepatnya masa berlalu...

12 memo menunggu dibaca:

@>--ummi zahra--<@ said...

wah..romantik nyer sue..

lily azliyana @ mama zara said...

ooo..alesha n papa pon sama mcm Zara n papa rupenyer..bday dkt2..hehe

nway, bestnye suprise kak su..romantik gitu..alehsa pon dh pndai nyanyi2. Zara smpai skang still pelat lagi.ekekee

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

wahhhhhhh..seronoknye..beruntung sungguh ... semoga berbahagia hingga ke akhir hayat ya..

Diamilikku said...

mimie : takdelah biasa2 aje..hehehhe..meraikan yang tersayang kan...

Lily : haah..birthday dekat2...sebelum ni mizan duk harap sangat2 alesha lahir sama hari ngan dia...tapi terlewat juga tiga hari...nak sekalikan sambutan pun payah..heheh..takpelah..nanti2 zara boleh la cakap tu...

Aida comei : tq yer...aminnn

SYAbAR said...

tahniah su atas usaha keras menghargai ulangtahun suami. Bagus punya plan!!!!

So this year plan utk puteri kesayangan pulak camana tu... alangkah seronoknya kalau akak duduk area utara, boleh sama2 joint meraikan bersama

d u r a said...

hapi besday mr papa..


syok betoi dok perlis no..leh makan ikan bakaq yg fresh tu..nyummmm..

Naddiea said...

mana pics besday ngan kids????apa2 pun semoga mizan panjang umur n murah rezeki.semoga hampa dua berbahagia sampai hujung nyawa..amin...

marinahunny said...

happy besday mr papa..hope for happiness 4 both of u..

ietafakyra said...

ooo, dekat2 ja besday anak beranak nih. bagus222... syok la dating2 yer! nway selamat harijadi mizan n semoga berbahagia ke akhir hayat.

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

ekceli kemarin aku dah baca entry tapi x leh komen sbb page not displayed correctly..hari ni mai bayaq utang komen. happy bufday mr papa. awat x bwk kiddo dinner sekali kat damirals?

Diamilikku said...

Kak Min : nantikan entry birthday alesha k..tu lah kawan2 semua jauh..kalau tak mesti plan ngan kak min sekali nyer...

Dura : hehehhe..sedap ooo..hang nak mai sini bleh la aku bawak pi..tapi hang bayaq la..since papaer hari ni sumer citer pos malaysia nak naik gaji..hehehhe.

Nadd : dalam kamera lain..nanti aku buh naa..

Marina : tq tq tq

Ieta : dekat pun tak best jugak..buat kat ayah kat anak tak buat rasa tak sedap plak..kalau combined mau lebihkan anak dari papa..hehehhe

eza : alesha ikut mama ngan abah dia gi taiping..aisy dah tido baekkkk punya kat umah...aku dah jampi...hehehhe

~azue said...

gud 4 u.. always pray 4 ur hepiness (^_^)v

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin