Thursday, April 29, 2010

Baby In Blue Contest


Saya saja2 nak cuba nasib ... pertandingan anjuran kawan blog yang baru saya discover lepas baca blog kak Zue Analeeya...so contest ni anjuran MAMA ADHA...
berikut syarat2 nya :




  1. Mestila jadi flower blog mama saya yea. (DONE)



  2. Copy paste banner kat atas and link kan kat sidebar unty/uncle yea (DONE)



  3. Terbuka pada 2 kategori iaitu kategori GIRL(A) and kategori BOY(B) (KATEGORI B)


  4. Nama : Aisy Mifzal Bin Nazmizan


  5. Usia ketika gambar diambil - 6 bulan..


  6. Memandangkan Aisy nih lelaki..so haruslah kitorang masuk kategori B - which is for baby Boy....
    Umur anak mestila dari 0-3tahun masa gambar di tangkap. (SETTLE)



  7. Sertakan sekali nama baby,umur And kategori tau. (OF COZ)



  8. Dah siap wat N3 tinggalkan link di bahagian komen yea unty/uncle (HAA DAH JUGAK)



  9. Insyallah mama saya akan bagitahu pemenang pada 3 Mei 2010



  10. Hanya satu pemenang je akan dipilih bagi setiap kategori



  11. Tarikh tutup penyertaan ialah ; 30 April 2010 jam 4 petang
fuh fuh...harap2 ada la hasilnya yer.....*wink*
owh ya nama dan emel ummi : suhana.mutalib@gmail.com

3 memo menunggu dibaca:

zue @ annaleeya said...

oooooo.... kira akak nih hasut su sruh join la nih???? hehehe....

apepon smoga berjaya yer su...

MaMa_AdHa said...

Good Luck

Diamilikku said...

kak Zue : takdelah..hehhehe..inspirasi katanya...

mama adha : tq tq tq

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin