Monday, April 26, 2010

Tolong kali ke 2


Saya gi tgk umah lagi...
tuan umah nak let go 215k..umah nih kat taman utama kangar..
berhadapan dnegan stadium..area dia memang saya minat..
umah semi D setingkat end lot...depan dia gabungan gambar bawah dua2 tuh..
tepi plak gambar yang atas..
ada tiga bilik...hurmm..camner ehh...
saya mcm berkenan..ada tanah...porch pun ok..
ada prospect untuk di renovate cantik2...nak naik double storey pun bleh nih rasanya...hurmm..tapi still need opinion kengkawan especially BRO DJ EPOI...
pleaseee bantu kami buat keputusan terpenting dalam hidup kami..


8 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

klo yaya lewww dah sebat kot..bestnye ade umah sendiri huhuuu

lily azliyana @ mama zara said...

cantik umah yang ni..semi-D setingkat pada saya dh cukup selesa..ada laman, dpt banyak angin, tk pyh penat naik turun tangga...kat shah alam susah nak carik umah setingkat lagi2 semi-D so terpaksa choose umah teres 2 tingkat sbb itu yg agak murah klu kat sini..hehehe

p/s: klu compare yg ni ngan yg satu lagi aritu, sy vote yg ini..=p

SYAbAR said...

yang ini la... check tengok samada kawasan ni termasuk kawasan banjir atau tidak

Diamilikku said...

Yaya : hurmmmm memang nak jugak umah sendiri...tapiiiiiiiiiii...huhuhuhu

Lily : cantik kan...hurmm..kena decide betul2 nih..status kewangan semua kena ambil kira jugak..huhuhu..

Kak Min : duk buat bajet dulu nih..kalau sesuai proceedd...kalau tak terpaksa la bersabar dulu

@>--ummi zahra--<@ said...

nampak cantik lah umah ni sue..rase tenang dan damai jer..umah pun nampak bersih jer..ni lagi ok dari sebelum ni..

Diamilikku said...

mimi : memang la..su tgk first time pun terus jatuh hati...tapi tak taulah dapat ke tak..harga quite mahal..huuhuhu

ietafakyra said...

ok gak ni beb. menarik... tp suh bank evaluate dulu wei, takut price depa tawarkn a bit pricy so loan tk cukup cover. tp kalo hg byk spare cash for d/pyment then go for it bebeh. :D

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

aku tgk umah ni ok gak. porch dia x nampak rendah sgt mcm sesetengah umah lama. semi d pulak tu.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin