Sunday, July 11, 2010

Celoteh Tisya

Bila berhenti kat umah abang saya...
minah tisya ni pulak buat saya sebak..
ye lah..berhenti sekejap je...
dia tak puas main ngan adik2 lagi..
mula aahh buat dialog sedih..
ni drama queen jgn tak tahu..
Tisya : mak..dah nak pegi kak...i miss you mak..
i feel so sad...i want to play with adik gemok lagi..

tak ke menyedihkan...bila kami dah masuk kereta..
dia mintak kat mommy n daddy nak round with adik2 dulu...
haishhhh kalau lah dia ni jenih tak nangis cari mommy malam2..
dah tentu saya bawak sekali balik kg...
Gambar atas tu nampak mcm diorang tiga beradik kan..
hehhehehe...mcm 3 org dah anak mr papa...
seiras je tiga2..hahhahaha...
sebab tu la dulu2 org kata tisya nih anak saya...
*wink wink*...(jatuh saham i dulu tau)...
tapi takpe...mr papa dah dapat dah..so saham maintain aaahhh...
lalalallalalalalalalalala

6 memo menunggu dibaca:

*SiRibenMerah said...

dia call bgtau ayang x abes2 lagi sad dia.. lebey2 sad sbb matok, owan ,ayang n achik x dtg skali.. kita sedey sgt.. hahahaha.. dialog drama queen.. Alesha buli kakak mok2 dak???
bila balik sini?? nak kepok sira berlada.. I blk umah esok..slasa ada check up..

lily azliyana @ mama zara said...

nmpak sgt alesha pon sonot dpt jumpe kakak die..senyummmm jek dlm gmbar2 kat atas tuh..=D

sabrosa said...

ololo..ciannya tatak besaq tu..mie, amok dah pandai smile time amek gambaq la..heheh

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

budak tisya ni ka yg penah masuk paper masa hang jadi reporter dulu?

fham5579 said...

dh makin chubby si tich ni...dia ni mmg kan..lebih matured than her age....mmg drama queen...kikiki..tringat pi majlis tunang sepupu aku..sambil dok bdiri depan pagaq umah org tu dok jerit..mommy2 i miss u...hihihi..lawak mcm lama x jumpa

Yan said...

olololo... pandai dia yer wat orang sedey same..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin