Monday, July 19, 2010

My Flower Girl

comel tak flower girl saya..
actually baju nih saya belikan untuk tisya..
masa saya nak kawin ngan mr papa dulu...
so since tisya dah tak muat..
baju nih diwariskan pula kat alesha...
daripada tergantung je kat almari..saya pakaikan je kat alesha..
even kitorang just nak gi makan kenduri..
bukannya jadi flower girl pung..
masa nih wedding anak buah kepada mak angkat mr papa..
gambar kanan yg duk dukung alesha tu lah mak angkat mr papa..
cikgu sharifah..cikgu yang banyak tolong mr papa dalam bidang olahraga..
alesha panggil tok mama....
alesha ada ramai oooo nenek angkat...sampai kan jenuh nak susun panggil apa..
tak caya kalau boleh refer ENTRY NENEK2 ALESHA.....
Dan entry SAMBUNGAN NENEK2 ALESHA....

Silalah jengah yee...
love my flower girl so much...

11 memo menunggu dibaca:

ann @ hatiberbunga said...

sweet nya dia tu ngan baju tu..! nk pinjam utk ayra, bleh? hehe..

err.. ramainya nenek alesya. :D

Diamilikku said...

Ann : owhh buleh2..alesha pun tak lama lagi dah tak muat dah..baju tu still elok...boleh diwarisi lagi...

Aleeya said...

LESHA..LAWA BAJU...TAPI AWAT MUKA MASYAM TU ..HEHEHE

Diamilikku said...

yaya : dia kan puteri susah nak senyum...hahahah

fham5579 said...

ya la alesha ni stone ja muka dia ..susah nk tgk dia senyum no...senyum skit la princess...

mama_iris said...

ewaaahhhh kemain lg flower girl yaaa.....santek baju kamu.....tp betul la....susah ek dia nak senyum.....tarik sket pipi tu kang..:-)

@>--ummi zahra--<@ said...

cantik nyer baju..tp, awat princess masam sangat..cenyum lah sikit..

hajarus said...

comeynyer alesya.... cantik baju nyer...

Ummu Ash said...

salam...comel la si kecik tu dengan gaun putih....salam kenal...follow saya jugak ye :)

lily azliyana @ mama zara said...

sweetnye alesha dgn flower girl dress..ayu jek..hehehe

Diana said...

tomeinyaaaaa tomeinyaaaaa

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin