Friday, July 9, 2010

Rehat Sebentar Bersama Kit Kat

SAYA BERCUTI

Hari ni saya travel nak balik Terengganu...
doakan perjalanan kami selamat ye...

Blog akan kembali di update lepas saya sampai di kg durian Mentangau, dungun Terengganu...hehheheh..so sementara saya nak sampai n buat entry baru...layankan ajelah entry nih yer..
dua dialog puteri alesha..
yang buat saya SENTAP....
kecik hati u olsss...
huhuhuhuu


SAYANG
Saya : Alesha sayang ummi dak...??
Alesha : terus pusing kiss pipi n lips saya...
Saya : thanx sayang...
selang 10 minit saya tanya lagi..
Saya : Alesha sayang ummi tak??
Alesha : ayang dah tadi...

huhuhuhu...sayang saya maksudkan perasaan kasih sayang...tapi sayang yang alesha maksudkan perbuatan..huhuhu..sedih ummi tau kakak...

PHONE CALL
Saya di opis..alesha bersama mr papa di rumah..so saya call hp mr papa..nak bgtau baju alesha yang nak dipakaikan...
Saya : Alesha dah bangun?? mana dia...
Alesha : helo ummi...
Saya : alesha dah bangun ehh...alesha sayang ummi tak..
Alesha : ayang...
Saya : ok..nanti mandi pakai baju yang ummi dah letak atas meja kaca bilik tengah tau...bgtau papa k..
Alesha : ok..bye ummi..

Selang 1 jam saya call balik..mr papa kata alesha dah mandi dah siap pakai baju..saya pun suruh mr papa panggil alesha...
Mr papa : alesha nih ummi nak cakap..
Alesha : cakap dah tadi...

huhuhuhuhu...sentap okay....alesha nih jenuh la kalau ada bf nanti...bf dia call lebih dari sekali je confirm dia tak layan...muahahhaahhaha....
wahai anak ummi yang stone..ketahuilah oleh mu bahawa ummi sangat sayang padamu..tak kiralah apa jua yang alesha cakapkan...mwahhhhhhhhhhhss...

**sekian kisah lawak jenaka di pagi jumaat **






8 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

have a nice n safe journey sue...:))

@>--ummi zahra--<@ said...

smoga selamat ke kg durian mentangau..kirim salam kat family mizan yer..

iEtaFAkyR@ said...

ngok ngek la hang nih sone... saja ja nk cari gaduh ngan anak ek. :P tunggu la skit hari lagi dia cakap byk2 kali "burung aper? burung aper? burung aper? jgn dok komplen lak tk larat jawab okeh! heepppppppppppp... tibai mau! apapun hav a safe trip ok. tcare!

fham5579 said...

hahaha..ntahnya...umi pn keja dok tnya ja...sayang sudah la...hihihi..reti apa la budak besaq tu..
have a safe journey...

Diamilikku said...

To All...alhamdulillah..dah selamat sampai kg...thanx for the doa..

Ieta : hahahahha...kalau dia duk diam memang aku suka nak bagi dia bising...kalau dia bising..aku nak suh dia diam...biasalah ummi...hahahhaha..

Hanim : aku memang suka tanya banyak kali...hahahahhahaha...tu yang dia boring ngan aku...ngan papa dia dia ok plak

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

aik ieta amik mana ayat "burung ape, burung ape tu"..
sone...hang balik terengganu sure dpt makan nasi dagang kan...ish awat aku ni suka sangat nasi dagang...

aramis2177 said...

alamak umi....jgn la sedey...tu tandanya alesha bdk cerdik!huhuhu....lawak laaa alesha nih!!!!

d u r a said...

budak budak mmg jujur.jgn kecik ati wokeh.anak aku slalu cakap aku busuk.aku harap dia tipu.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin