Thursday, July 22, 2010

Tak Bowehhhhh....Tak Bowehhhhhhhhhhhh



video

Aksi ceria alesha bila dirumah..
boleh bersenda gurau..
bergelak ketawa...
bercanda ria ngan mr papa...
tak bowehhhhhhhhh (kiss papa kat lips)..
umie ja boleh..hahhahahahahahha....

alesha alesha...notty girl aaa you....



8 memo menunggu dibaca:

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

kecik2 pun dah tau mana tempat boleh & mana tempat x boleh nak kiss. ummi dah warning siap2 ummi ja boleh.

iEtaFAkyR@ said...

laaa.... sungguh2 dia tk mau noooo. hebat la alesha nih. hiihhihihi... ummi punya warning dasat!!! berkesan gitu. :D

Diamilikku said...

Eza : aku ajaq la wehhh....kecik2 dulu dia duk kiss ja...bila dah besaq sket nih aku nak stop la..takut melarat sampai ke besaq....

Ieta : exclusively for ummi only..tho sharing for a short time of period kaannn

mama_iris said...

mama kiss kat lips dah lain jadinya kang......hahahha!!!

hajarus said...

hahaha... pandainyer alesha ;d

Mrs SM said...

good girl... dh pandai dia no... tp umi dasat dh warning tuh.... huhuhuhu

d u r a said...

ummi nihhh..dok kiss lips depan alesha ke. awww..nasib bek siap warning. budak2 kan suka potostat haha..

p/s: sone, aku baru wat tag kasut yg dah bape kurun tu. see, i told u aku akan buat jugak walaupon lambat hehe..

Yan said...

ekekeekeke comey jek... beriya marah ckp tak boleh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin