Monday, July 26, 2010

Lip Lap Lip Lap ...


Agak2 boleh tak teka lampu apakah ini??
saya takdela nak bagi hadiah..
tapi cuba ahh teka dulu sebelum scroll down for the answer...
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hehehhehe..
presenting both kiddo new shoes..
beli kat pasar malam jerk..alesha aahh nak sangat kasut lampu2..
ni payah bawak budak2 gi pasar malam..
apa yang menarik hati terus nak je..
tapi since that week dia duk buat perangai kan..
so nak jack n jill punya pasal..
mr papa belikan jugak kasut nih..
dengan harapan takde la nangis lagi tiap2 pagi kan..
so far alhamdulillah..
alesha dah positif ke arah yang pulih..
walaupun still ada..tapi takde la teruk..
dah boleh babai dah tiap2 pagi kira okay lah tu kan...
Tgklah keterujaan alesha pakai kasut tu..
bangga dia kasut ada lampu2..
semalam dengan excitednya tunjuk kat owan dia..
kasut tatak ada ampu..
duk lompat2 nak bagi lampu tu nyala..
hurmm mcm mana la kalau lampu tu dah tak nyala nanti ehhhh....
adik punya kasut pulak a bit besar..so adik tak leh pakai lagi..
nanti ummi belikan adik kasut lain ehhh..
since adik pun dah teguh berjalan..skrg adik ada sandal jer..
sabar ehh adik..nanti ummi belikan tau..
upah sebab adik dah berani n confident berjalan..

saya happy sangat2..aisy kan boleh jalan since bulan Mei
RUJUK SELANGKAH MENUJU KEJAYAAN
Tapi dia macam malas nak move..duk kat situ jee..
bangun berdiri selangkah duduk merangkak..
tak nak langsung menapak berlangkah2...
sudahnya last weekends..
aisy dah menunjukkan kehandalannya..
bukan berjalan slow2 lagi dah..
dah ala2 berlari dah..adoi laa...tak dan dan..
agak2 la kalau nak jadi sprinter macam papa pun..
apa2 pun saya happy...
sebab raya nanti aisy boleh berbaju melayu dan berjalan dengan comel dan bergaya..
ahhhh tak sabarnya tunggu raya...


1 memo menunggu dibaca:

zue @ annaleeya said...

samelah dgn anak2 akak... suka sgt dgn kasut ader lampu gitu... bdk2 same jerk kan????

hamboiii su.. tak sabo tggu raya ker??? pose pon blom lagi.. heheh!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin