Thursday, July 1, 2010

Malas Sungguh..........


video

Bismillahirrahmanirrahim...
saya buka entry untuk bulan Julai dengan nyanyian lagu I Love You...
yang dipersembahkan oleh puteri sulung saya...

tapi nih version budak malas menyanyi...
puas suruh...so nyanyi jugak laa...tapi lanjutnya haiiiiii..
bikin sakit jiwa mendengarnya...
dah tu..semua gambar belakang je ye...
silalah tgk rambut anak saya yang cantik ikal mayang...
sebab kalau saya fokus kat muka dia confirm dah dia tak mau nyanyi....

"I love You...You Love Me...
We Are Happy family...with A Great Big Hug and A Kiss From Me to you...
won't You say You Love me tooo"

Tapi towards baris2 last tu dia dah malas nyanyi sebab dah tau saya duk rakam...haishhhh..tensi ummi ngan anak ummi ni tau...

so kawan2...silalah melayan yer....


10 memo menunggu dibaca:

TiNiE said...

ni pun lagu sarah aaliyah masa diorg umo sekitar 3-4 tahun..siap acting lagi peluk2...kiss2...heh

@e_da said...

amboi2 kakak lepas ni leh ajak ummi n papa g karaoke okeh.. ehhehe bijak..

Diamilikku said...

kak Tin : skrg pun dia nyanyi kat umah..dia peluk2...kalau dia duk in between sone ngan mizan..tangan dia sibuk duk peluk dua2 pastu kiss2 dua2...

Eida : hehehheeh..nanti turn mika pulak nyanyi ehhhh

Aleeya said...

pandainye nak ajak beduet la ngan auntie nak tak..mana tau suara kita bedua harmoni digabungkan

Aleeya said...

pandainye nak ajak beduet la ngan auntie nak tak..mana tau suara kita bedua harmoni digabungkan

Diamilikku said...

Yaya : bulehhhh...hehehheheh..nanti kita jumpa pastu yaya duet ehhhhh...tapi rasa2nya alesha lagi suka nak duet ngan damia

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

irsa kalu dengaq aku nyanyi lagu ni dan2 suh buka cd barney x kira time.. tapi dia x reti nyanyi lg mcm alesha..bila nak buleh sebut 10 patah perkataan seminit x tau. normal ka wei umoq tera anak aku baru dok cakap 2 perkataan seminit ja. irsa & alesha sama tahun kan.

Diamilikku said...

Eza : relax la..setiap budak berbeza tahapnya...memang irsa ngan alesha same year..tapi alesha awal tahun..irsa hujung..so consider irsa muda lagi wehhh...hang relax dulu k..nanti lama2 buleh la tu....

Diana said...

kiiiiuttt!
nisa kami dah tak larat dengar nyanyi, sampai papa kata inilah akibatnya ada anak pompuan...
but tgk gaya idlan pun suka nyanyi sbb bila buka cd lagu budak2, kalau ada lagu yg dia berkenan dia akan bunyi2, kami anggap nyanyi cara dia la tuuu...hahaha

iEtaFAkyR@ said...

hihihihi...cumils. aku pun simpan lagi video mia nyanyi lagu ni masa umo dia sethn jagung. dah la pelat.hanya org2 yg layan barney ja paham lagu dia sbb the rhythm is there cuma lyrics dlm bhasa german kot! kekekeke....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin