Thursday, July 22, 2010

Mak Suka Nyahhhhhhh

Tgh merenyih sorang2 depan lappy ku yang bewarna merah menyala ni..
tetiba kan dari kejauhan nampak la opismate saya bawak parcel..
dalam hati ada taman u olss...dah agak dah mesti untuk saya..
hehehhehehe..
suka suka sangat...
tersengih lah saya mcm kerang sedap....

Memang dah diinform akan terima something
oleh ALEEYA mummy DAMIA ANURA
So bila betul2 dah dapat..sangat teruja nak bukak tgk..
tak dan balik umah..
kat opis lagi dah bukak..
hehehhehe..thanx yaya...
inilah hadiah cenderahati kiriman yaya..
sebab kononnya menjadi pengomen tegar blog yaya..
ada apron (kanan) dan satu lagi pemegang periuk..
hurmm...dah le skrg nih malas masak..
yaya bagi hadiah seolah2 nak suh rajin masak pulak..
till now belum tunjuk kat mr papa lagi...kalau dia tau...
mesti dia kata org nak suh u rajin masak la tuh..
haishhhh..

apa2 pun thanx ye yaya...
wink wink...love it so much...

11 memo menunggu dibaca:

mama_iris said...

bila plak kak su nak kasi kita gift ni?kita kan selalu puji akak kurus?hehhhee....lariiiiiiiiiiiii!!

lily azliyana @ mama zara said...

bestnye dpt hadiah..=D

Diamilikku said...

nurul : tunggu ahhh..mood tak mari lagi nak buat GA atau contest..hehhehehe...

Lily : best kan...duk aim hadiah dari lily hari tu tak dapek....mujur ada rezeki nih

@>--ummi zahra--<@ said...

seronok nyer dapat hadiah..bile lah nak dapat hadiah dari blogger ni..masuk contest lom pernah menang..hihihi

mummy_ayu said...

suka suka dpt hadiah...

Aleeya said...

yeayyy da sampai pun...sue..nnt yaya gi utara jgn lupa masak best2 tau hahahaha :p

Diamilikku said...

mimie : nih semua rezeki lah...hehehhehe...sabar ehh nanti sure ada punya..

Mummy Ayu : suka kan..nih tanda bersahabat di alam maya konsepnya..

Yaya : haa sila sila..tapi tolonglah inform dulu yer..jgn duk buat terjahan..kalau terjahan confirm ahhh biskut ngan instant 3 in 1 milo jer

zue @ annaleeya said...

sape tak suker adiah kan???? tahniah su..

pasnih kene rajin2 la jenguk dapo yer... heheh!!

Diana said...

aku ingat hang kategori rajin masak dr aku, mcm tak caya ja hang malas nih sone...kalau hang tak rajin, aku yg malas ni jadi tahap bukan beli kat kedai lg dah, order soh antar ke rumah je kot...hihihi...
nak kena pi perlis la dah ada org dpt aksesori memasak nih...huhuhu

mama zharfan said...

bestnya dpt hadiah ;)
salam ziarah dari Nottingham UK

Yan said...

owh dpt apron baru...
nanti bolehla bergaya ngan apron kat dapur.. snap jgn tak snap..
ermmmm seumur idup tak penah masak kat dapur pakai apron.. hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin