Saturday, May 8, 2010

Selangkah Menuju Kejayaan


video

Dalam entry sebelum ni saya ada tulis yang aisy demam campak kan..
tapi saya happy sebab AISY DAH BOLEH sesuatu walaupun demam...
Alhamdulillah...aisy dah boleh berjalan dengan bantuan...
idak ler aisy boleh berjalan dengan dua kaki semata2 je...
tapi aisy berjalan sambil menolak walker dia...
kira distance dia berjalan tu jauh gak la...ada kot 20 meter...
tapi masa saya record video nih aisy baru boleh berjalan...
skrg nih dah confident sikit...insya allah tak lama lagi sure aisy boleh berjalan without help...
masa alesha umur aisy dia baru boleh menyulur dan merangkak....
nih aisy baru nak masuk 8 bulan 15 haribulan ni..tapi dah mula tunjuk tanda2 nak berjalan..
haruslah saya jadi ibu yang paling bahagia dan happy...

Aisy...milestone aisy yang terbaru ni menjadi hadiah hari ibu
yang paling bermakna buat ummi...
ummi bahagia sangat2 sayang....
nanti cepatlah ummi boleh plan nak ngandung pulak..
hahahahahhaha




3 memo menunggu dibaca:

marinahunny said...

hahaha congrats! cpt ye dh blh nk jln..hahaha statement last x blh tahan tu,...hahaha

ietafakyra said...

wah! tk lama lgi kena wat baby shower pulak nih. hihihii

Aleeya said...

yeayyy dah nak jalan..aisy cm damia gak..8 bulan damia dah jalan jatuh.., pasni lari laju2 aisy leh men kejar2 lak ngan kak lesha yer hehhehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin