Thursday, November 27, 2008

Ada gaya model tak?

Agak2 kan..kalau mr papa dah retire dari athletics kan..ada potensi jadi model tak....???



MODEL PARKING BAY

MODEL LIF

hehehhehe..to mr papa...simpan jer impian nak jadi model...actually kan sebut kisah model nih kan..dulu2 mr papa penah tipu saya..dia dapat offer jadi model..tapi model apa...?? RAHSIA.....masyyyuuukk jugaklah income tuh..masa tu plak saya ngan mr papa still takde serious relationship...masih teman tapi mesra jer...so bila dia bgtau saya gitu..saya pun apa lagi..bgtau lah benda tu kat sports reporter...saya cakap ahh..mizan dapat offer jd model abg..cuba abg call dia...abang tu pun apa lagi terus call ahhh....gelabah mr papa lepas tuh..sebabnya dia cuma tipu saya jer..yg saya plak terus bgtau reporter...bermatian2 ahh dia deny benda tu...nasib ahhh...tapi last2 abg tu pun percaya ahhh...siap datang gelak2 kat saya lagi...sapa suh tipu2 lagi...tapi lepas tu bila diingat2 balik...terus kitorang gelak2...
Mr papa nak jadi model...no no no no

6 memo menunggu dibaca:

marinahunny said...

mizan jd model viva alesha lah..cuunn!

Dj Epoi said...

ngehx3
btul...btul..btul....( upin ipin)

Rasanya yg paling sesuai
1) Model Iklan Mee Maggie..hehehh korang g tengok balik.. gegambor dalam entry sebelum ni SHARING is CARING
2 ) Model Iklan Baju Sukan ( NIKE ) coz badan dia bleh tahan...tolong checkkan berapa ketul ULAS DURIAN kat poroot dia....eheheheh

P/S Dj Epoi takleh jadik model baju sukan coz ader SEULAS jer muscle besau kat perut wakawakawaka

Naddiea said...

cewah..mizan dengan bergaya menjadi model lift.heheeheh...ada gaya..ada gaya

ALUNAN TINTA said...

hehehe...nak jd model plak ke bang..

MariaFaizal said...

I think Sue lebih photogenic di situ,heheh.Jgn marah Mizan...

sabrosa said...

alesya paling photogenic kak maria..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin