Monday, November 3, 2008

Tag by Wanny


Tag ni mcm kelakar sangat....tapi kengkadang rasa mcm cool...so layannn je lah ....

RULES :

1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture. 3. Post that pcture with NO editing. 4. Post these instruction with your picture. 5. Tag 10 people to do this.



Ni lah recent picture saya..kat opis..
baju yg saya pakai tu MIL bagi...


Nak tag :
1) Kak kimi
2) Kak Farah
3) kak Tini
4) Nadd
5) Jenglot
6) Ann (cancel sebab beliau gadis misteri)
7) Jeff
8) Maria
9) eida
10) cik riben



12 memo menunggu dibaca:

TiNiE said...

sone...alaaaa..skang kak tini kat umah...hahahaha mmg tak cantik sgt2...hahahaha nanti sok la kira baru baca blog sone kak tini wat kat opis naaa...tq pasai tag...

Diamilikku said...

hahahahahahha..
sangat tidak aci tau...

eida.. said...

insyallah akan disiapkan... hehehe

aramis2177 said...

Argh..sone...i tgh 'seksa ' nih.......huhuhu...kita berlakon2 sket laaaa na.......kalau kak farah amik gambaq laa ni...harus blog i jd 18sx lak satgi!TIDAKKKKKKK.......
nanti kak farah wat naa..tq dear!

Dj Epoi said...

Salam...Jaluran It,

Dj Epoi singgah sat no..kat sini....
Inagt nak mai pekena Laksa Kola Perlis hahaaah

Maaf Tak diundang,Main Terjaaah jer nie....
Dj Epoi dah... pubblish dah, tentang Reduce Dust..Tq for your comment,
Salam kat Abg Atlit kita noooo?
http://epoi8787.blogspot.com/

Dj Epoi said...

Salam Dj Epoi salah sorang Monitor diam2 blogger BIARKAN AKU DENGAN DUNIAKU...hahaahah sorry..

Dj Epoi vs Tinie

MariaFaizal said...

Nanti K.Maria buat entry nih coz camera ader kat hubby :)So, sempat la make up kan? Aci tak mcm tu? hehehe

MariaFaizal said...

Dah buat dah TAGGED tu :)

MariaFaizal said...

Akak pegi buat 'own' rules pulak!Sorry dik..coz masa baca rules tu ingatkan ambik pics most recent 'AND'(sebenarnya 'OR')pics right now.Alahai...dah tua mata x nampak dik...

| Se'UgLy JeNgLot | said...

owh...!!!! tidak.....!!!!

| Se'UgLy JeNgLot | said...

macam kenal jew ann tu...

Diamilikku said...

jeng..
kenal ker???
hurmm sape dia ann tu?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin