Saturday, November 22, 2008

Tag by Kak Tini

Kak tini nih kannnn
...suka tau bagi org tag...tapi takpe...tag ini kita namakan tag ukhuwah...
tag silaturrahim...
ye lah..dah semua kena entry hangit...jom kita sejukkan dengan tag by kak tini..
ooopssss pix nih dicilok dari http://nahartini.blogspot.com..
ampun yer...saya takde gambar ngan kak tini lagi...

NO 1 : TULIS 10 PERKARA TENTANG TAGGER
  • senior ku di sekolah menengah sultanah asma...SAS the greats...yeaaahhhhh...takde la rapat mana sangat masa sekolah..sebabnya saya nih budak pendiam n tak terkenal..so saya kenal ahhh senior2..tapi senior2 belum tentu kenal saya..muahahahahahhaha..then kitorang rapat2 pun sebab blog..semuanya berpunca dari TAG jugak...rite kak tini?
  • kak tini seorang yang happy go lucky..so far sepanjang saya mengikuti coretan di blognya..tak penah jumpa entry yang sedih2 lagi...
  • Rasanya lah kan kak tini nih jenis yang suka makan..ada2 jer entry makan yang ditulisnya dalam blog..tapi kalau betul dia suka makan..gua jeles amat...sebabnya badanya ittew tidak lah menggambarkan seorang yang suka makan...kecik seyhhhh
  • ada 4 orang anak pompuan yang sangat comel gilers.....walaupun umur dia baru 30 tahun....wahhhhh...saya jeles okay...
  • punya HUBBY yang SEKSI sebab BOTAK...(puji nih...sebab nak makan McD free) lalalallala
  • suka sangat edit gambar cantik2 letak kat blog...siap ada adress blog sumer...saya jeles giler coz saya tak reti nak buat gitu semua...duk layan je lah tgk blok kak tini...
  • suka gile ngan alat2 teknologi n gadget2 yang canggih...(nih pun saya baca kat blog jer) hehehhe
  • Rajin gilers update blog dia...kadang2 bila kita refresh jer..nah hambikkkk ko...tiga empat entry perlu dikhatamkan....tak terkejar kadang2 gue nak membacanya...
  • Adik beradik dia nama semua mula ngan ZAMI...(betul kan kak?)
  • Hidup kak tini sentiasa dipenuhi dengan aktiviti....seorang yang enjoy hidupnya dengan penuh kenikmatan...
NO 2. 10 PERKARA TENTANG ORG YANG DITAG (SAYA LAH KAN)


  • Seorang isteri kepada Nazmizan Muhammad (mr papa) n umie kepada Daniya Alesha..kawin baru jer setahun sembilan bulan.....baby umur tujuh bulan...
  • Anak ke-2 daripada 4 adik beradik...Abang Boy, Me, Era n Achik..
  • Bekas wartawan di Utusan Malaysia (insya allah kembali ke dunia kewartawanan tidak lama lagi)
  • Pegawai Media di Universiti Malaysia Perlis
  • sangat sensitif...sentimental..kuat merajuk...cepat terasa hati...especially membabitkan mr papa...
  • tak ada kredit kad..(YUP tak penah ada kredit kad sebab tak suka nak menanggung hutang kredit kad yang menyiksakan)
  • Suka Masak.....best best best...
  • susah nak marah kat org...suka memendam jer dalam hati....
  • Memang suka dan minat ngan Sportsman...masa sekolah gile minat ngan si kembar Feriza Ismail...dan tak sangka bertemu jodoh ngan Sportsman jugak..minat kat artis kureng2 sket..ada tapi lebih banyak minat sportsman....
  • Nampak mcm sombong..tak peramah..tapi cuba kenal dulu tgk....baru tau keramahan saya ditahap mana...hehehhehe
NO 3. Tag 10 Org

  • Saya pun mcm kak kimi..nak tag Mr Papa...Pa, nanti tolong buat ehkk...pastu love post kat entry sini....
  • Nak Tag ACHIK...(silalah buat yer wahai adikku yang baru mula berblogging)
  • SRM silalah buat ok
  • Kak Farah
  • Ann (Hang kena buat yang nih tak letak gambar pun takpa)
  • Nadd Nadine
  • Wanny-Mie
Cukuplah kot.....yg lain nak buat pun boleh....hehehhe

7 memo menunggu dibaca:

eida.. said...

kak su sila ambil award di blog sy.. hehehe

TiNiE said...

aduhai sone first of all tq pasai layan tag akak...sapa kata awak tak glamer masa sekolah dulu...atlit melati forever n ever..akak, kakkimi, melatian forever hahahaha...my hubby bukan keje mekdi, dulu2 yerla..tapi tak kesahla kalau bebila nak soh banjer mekdi anytime...kaktini suka sumer yg sone tulis..tq tq...

TiNiE said...

ada lagi..ye betul, adik badik kaktini sumer stat ngan zami(bg pompuan), lelaki sorang stat ngan zam...

MariaFaizal said...

Ada confession fr K.Kimi here,(bukan sbb gila glamour yea!)but I like beingTAGGED.Reason:Sometimes, i crack my head of wht to post but blank.So,bila kena TAG terus suka coz assignment tu dah jelas apa outcome yg diperlukan.hehe

I oso x follow artists (especially AF one!!!)but masa bujeng2 I liked musicians(not vocalists) but whoever plays instruments.SEXY!!!

Aleeya said...

rajinnya su ni jwb tag yer..., bagusla takde kredit kad, cam ai ni tiap2 bulan mesti pening nak bayo kedit kad tapi masa guna tak hengat hahahaha

Diamilikku said...

eida : thanx ya..nanti kak su post di sini...

Kak tini : tau tak keje mekdi dah..tapi saja puji..kot2 nanti lepas menang vote kat blog bro DJ dapat makan mekdi gak..

Kak kimi : suka kena tag yer...kak tinie...serang kak kimi dengan tag2 baru...

Aleeya : saya menyokong komen kak maria di atas..jawab tag sebab kadang2 tak tau nak tulis entry apa...

*SiRibenMerah said...

nnt I buat yek =P~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin