Friday, November 14, 2008

Tag Again


MENJAWAB TAG DARI KAK TINI
----------------------------------------

1 - Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling Sexyyyy..
2 - Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan..mungkin anda rasa senyuman anda masa itu adalah sexy..sertakan!!!
3 - Nyatakan kenapa gambar itu begitu sexy di mata anda?
4 - Tag 5 rakan-rakan anda yang sexy..
5 - Selamat bersexy!!














Gambar 1 : gambar pertama saya dan mr papa..masa nih Feista Media Idola tahun 2005 di Kuantan..mr papa main bola sepak..saya main futsal..masa nih kami gi tgk bowling kan kuantan parade...takde sebarang serious relationship lagi masa ni...tapi saya noticed yg mr papa asyik nak dekat ngan saya jer....kenapa gambar ni rasa seksi..sebab saya malu2 kot..ramai org duk tgk kami bergambar masa nih...gambar control habis...

Gambar 2 : Of course ler gambar masa wedding kan..dah sah sah pakai baju pengantin tuh..sebab apa saya suka gambar nih..sebab posing atas katil sambil bagi jelingan manja..hahahahahah...manja ker masalahnya...tapi saya memang suka sangat2 gambar nih..

Gambar 3 : Gambar betul2 hari pertama mula keje selepas dua bulan cuti bersalin..saya suka gambar nih dan saya rasa seksi sebab konon baru kurus semula selepas memboyot kan...


Nak tag 5 org kawan yang seksi:

1. Kak Farah - org ngandung slalu seksi kan kak?? jawab ehhh
2. Kak Maria aka Kak Kimi - Ibu kepada dua anak..ex atlit confirm banyak gambar seksi kan..
3. Nadd - aku ada gambar seksi hang masa form 4..hahahha..aku tau mata hang seksi..so jawab yer tag ni
4. Aleeya - Saja nk tgk gambar2 seksi mama Damia
5. Eida - Silalah menjawab yer..akak tau eida banyak pix seksi..hahahahah

7 memo menunggu dibaca:

*SiRibenMerah said...

hahahaha..
seksi kat mana ntah umie neh??
btw, pic first tuh mmg I x leh nk tahan gelak ar.. kahkahkahkahkah..
teringat ur story saat fiesta media idola tuh.. lalalalalalalala =P~

Dj Epoi said...

hiksx3 SEKSIS nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Gambar 1 tu Malu2 Rimau..heheheh

eida.. said...

huhuuuu.. alahaii akak ni cam tau2 jerk... seksi tp cam terseksa jerr...hihih

Naddiea said...

ya allah sone!!!gambaq aku yg mana satukah yang seksi itewwwww???auwww sungguh tidak seswai di kala aku sudah beranak dua.hahahahhahahah..

scary beb..scary.anyway,mata aku seksi ka???emmm padan la apai dok mengorat aku tak hengat.muahhhhhahahaa....gelaks gaya sone lagik!

MariaFaizal said...

Dik Sue..this will take sometime for me to perform this tag.I own the camera & I'm the one who normally takes pics of my families.However, I seldom snap my own pics.Need to get help from other family member (hubby) to snap mine.hehehe.Gambor masa 'bujeng'byk x recorded properly (w/pun I think ada la 2-3 keping yg 'sexy' hi hi).

Diamilikku said...

SRM : apa yg kelakar tuh..biasa jer lah..

DJ epoi : jom nyanyik lagu anita sarawak..

Eida : auwww..bestnya seksi yang seksa..

Nadd : u want me to publish it here kah?? muahahahahhahahaha..nanti aku scan ehkkk

Sis Maria : tak kisah la gambar baru ke lama..yg lama lagi best kot...muahahahahhaha

Aleeya said...

he he so sweet gambo ngan mr papa masa tu alesha takde lagi..klo dak mesti alesha ade dok tengah2 kan kan kan..he he..

alamakkk kena tag ker..larikkkkkkkk

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin