Thursday, November 20, 2008

Hari Sedih Kami

Di saat orang lain berbahagia..
kami di sini bersedih..
banyak benda yang menyebabkan kami sedih..tapi tak perlulah dinyatakan di sini..
cukuplah kami sekeluarga yang tahu...

Cuma yang ingin saya maklumkan...
Alesha demam lagi...panas badannya 39'c...
Merengek2 dan menangis as usual...
Pagi nih sepanjang jalan dari alor setar ke perlis..alesha merengek..
(kami di Alor setar menjaga umah abah yang kini di Shah Alam)..
dan saya masih perlu menghantar alesha ke rumah pengasuh di Kuala Perlis...
Mr Papa ada appointment dengan pakar ortopedik pagi nih...(regarding his injuries lah kan)
So since alesha demam..ini je lah dinner kami untuk semalam..
angkat telefon n call 1-300-13-1300..
2 sets of double cheese burger (medium) air change to ice lemon tea..
plus 2 banana pie...

** I love you so much..i don't want you to be sad again...**
sms ini sahaja yang mampu menenangkan hati saya..

8 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

Dik ..kerap Alesha demam nowadays.Pronto,pronto buat thourough check up dik kat Medi Ctr or Hospital.

Naddiea said...

sone,betul la ckp kak maria ni.wat checkup la.selalu sgt demam ni bahaya tau.bukan nk threatening hang.cume precaution itu penting.jgn berlengah2 okay.better pi bawak aleesha jumpa paed terus.x payah la klinik2 biasa ni ok.take care yaaaa....

Dj Epoi said...

Ummmmmmmmm btol tu....
Dj epoi doakan agar beliau cepat semboh....semboh.& Sembohhhhhhhh

Diamilikku said...

thanx to all..
dah jumpa paed dah..memang takde apa2...agaknya sebab dia tak baik betul lagi..pastu anak pengasuh pun demam..senang jangkit lah kot...baby kan...

*SiRibenMerah said...

alesha windu kat ayang tuh..
huhuhu.. tu dia la umie.. jangan pisahkan alesha n ayang..
huishhhh.. owan risau da neh.. suh bwk p check doc cepat2..

jebatsari said...

banyak2 bersabar ye... doa dari kami.

Diamilikku said...

thanx bro jebat....salam untuk dean izzat n danny...bila ehhh mau ketemu lagi...

Aleeya said...

lesha demam ehhh, takpe la baby nak besar mmg gitu, demam, selsema , flu..dah besar sikit baru la jarang demam..moga semuanye kembali seperti sediakala..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin