Tuesday, November 11, 2008

Tag Again

Kenapa saya ada banyak masa nak jawab TAG?? sebab saya takde KEJE..buhsaan gilers duk opis okkkaayyyy ... tolonglah..saya perlukan keje lain..saya boleh jadi MANDOM kalau terus2an begini...saya dah biasa sibuk...
jomlah layan tag oleh Cik MyAishah...

1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
:: Kalau benda i pilih HP n PC - boleh mendekatkan hubungan saya dan kawan2..dan juga memudahkan komunikasi saya dan mr papa....

2.Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri?
:: Hurmmm apa ehkk..owh ya..saya beli pampers n susu alesha...last week sebab mr papa gi kursus kat BJ..terpakso beli...

3.Dimanakah tempat impian perkahwinan anda?
:: impian?? i oledy married lorrrr..hurmm tapi kan..saya tetap mengimpikan untuk bersanding sekali lagi...mayb masa sambutan anniversary ke 10...masa tu saya mengimpikan bersanding ala garden..dalam studio pun takpe...janji boleh...oowhhh tak sabarnya nak tunggu..

4.Berapa lama anda rasa hubungan anda akan berkekalan?
:: tagline saya n mr papa..love forever hingga hujung nyawa...(dari sblom kawin lagi tagline nih)

5.Adakah anda sedang di lamun cinta?
:: forever YES!

6.Dimanakah restoran terakhir anda makan malam?
:: last nite lorrr..sup gear box 88, kailan ikan masin, telor dadar...superb yummieeeeeeee

7.Namakan buku terakhir yang anda beli?
:: majalah Pa&Ma covernya Airiel Mariez n another boy..kena beli sebab airiel mariez tu anak my frenzzz

8.Apakah nama penuh anda?
:: Suhana Binti Abdul Mutalib

9.Anda lebih senang dengan mak atau ayah?
:: Dulu kini dan selamanya..lebih banyak ngan abah..saya anak kesayangan abah...tapi tak bermaksud saya tak sayang arwah mama...saaaaaaaaayang sangat2...cuma saya close dengan abah

10.Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
:: Tuan Guru Nik Aziz.. saya betul2 teringin nak jumpa..duduk berborak...makan2 n minum2 ngan dia...seriusss...

11.Christina atau Britney?
:: kalau peribadi none of the above..dua2 hampeh..takde quality...tapi kalau lagu..prefer britney lagi

12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri?
:: kadang2 ya..tapi most of the time laundry mr papa yg uruskan (beruntung saya mendapat huby yg ringan tulang) saya cuma melipat baju2 yang telah kering saje...baju2 keje sy hantar dobi dry clean....

13. Tempat yang paling seronok anda mahu pegi?
:: GOLDCOAST.....nak happy2 n enjoy2 kat sana..tapi tak tau ahh bila kan

14. Pelukan atau ciuman?
:: of course pelukan...rasa tenang..selamat...bahagia jer....

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag anda
  • rakan blogger yang nak kawin tak lama lagi
  • tak kenal secara realiti..
  • base on her blog saya tau dia sayang sangat kat tunang dia en wahid...
  • comel tho chubby...
  • happy go lucky orgnyer...
16. 8 perkara yang amat saya gilai
  • blogging
  • facebook
  • friendster
  • sms/cal mr papa
  • main game
  • makan
  • green tea
  • chewing gum
17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
  • assalamualaikum
  • love you b
  • saaaayang anak ummi ni
  • lerrr..biar betul
  • buhsaaaaaaaaaannn gilersss
  • giloss
  • yo lah
  • poyossss

18. 8 buah buku yang paling terbaru di baca
:: errrr tk nak jawab ahhh...sebab takde buku....tapi yg ada pun yg nih je lahh
  • novel norhayati berahim - tak ingat tajuk
  • mastika
  • komunikasi berkesan dalam rumahtangga
  • psikologi cinta
19. 9 lagu yang boleh saya dengar berulang kali
  • aku bukan untukmu - rossa
  • sempurna - gita gutawa
  • tapi bukan aku - ungu
  • jatuh cinta lagi
  • cahaya cinta
  • everything i do i do it for you
  • sahabat
  • tiada lagi

20. Perkara saya pelajari tahun lalu
:: Bercinta dan bertunang tak semestinya memiliki..hanya akad dan nikah yang menentukan tautan kasih dua hati...alhamdulillah...saya redha dan terima sepenuhnya..biarlah apa pun tanggapan org..hanya saya sahaja yang tahu kisah sebenar...

21. Mangsa tag seterusnya
:: Memandangkan tag ini agak panjang so saya malas nak appoint sesape pun..kalau ada yang berminat nak buat..silakan yer.....

5 memo menunggu dibaca:

Naddiea said...

sone,bestnyer hang boleh bertag2 lagi.aku ni keje berlambak2 sampai x tau mana nk pegang dulu.tu yg blog aku x baper nak hapdet tu.tingin aku nk buat tag2 ni tp x dan daaaa....

Diamilikku said...

hehehehe...
aku plak teramat boring..
duk tunggu2 keje yang boleh dibuat..
huhuhuhu..buhsaan amat hang tau dak

Aleeya said...

rajinnye jawab tag, bagus2, klo ai sgt malasss he he, pssttt restoren gear box 88 tu kat mana yer he he

one cool dude said...

sefoon
buku dato' hamid mana?
kami nak buat cerita pasai the malayans ni

Diamilikku said...

aleeya..hehhehe..kat perlis la...

daddy: ada kat dalam kotak2 yg penuh kat umah..nk kena cari

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin