Monday, November 17, 2008

Khas untuk org yang merajuk


WAJAH YANG DIRINDU AYANG...

hahahahahhaha..ada org merajuk...konon merindu sangat lah tu kan...tu
lahhhh..membizi lagi keje...time alesha free ayang sibuk..time alesha sibuk ayang plak free..nak buat guane...alesha pun kena ikut agenda ummi n papa...dah ada tetamu nak mai umah nak buat camner kan...
  • Alesha demam ayang jaga sehari je pun...tu pun sebab maktok nak masak gulai ayam letak mushroom...sebab tu ayang balik...pastu owan kata apa nama tu hsemate ayang lebih penting...ala yang nama yam tu...(Owan yang kata)
  • ayang pi cameron highlands tinggal alesha...okay jer pun...alesha tak kata apa pun...
  • nih ayang nak pi kl plak hari rabu ni..tinggal alesha lagi kan..alesha okay je...tak kata apa pun...
  • apa la ayang ni...baru balik lewat sehari sket dah membebel...patutnya hari sabtu pas keje ayang balik ahh umah owan...nih duk kat sp sorang2 layan citer fahrin buat apa....kalau balik boleh dah jumpa alesha..ayang je yang tak mau...
hahahhahahahah....sekian coretan alesha untuk ayang yang merajuk...
dengan pesanan...silalah merajuk lagi....
lalalalallalalalala....

**Alesha tak makan kinder bueno ayang pun..cornetto pun owan yang makan...alesha tak makan pun..ummi je makan satu..tapi semalam ummi dah beli ais krim fantasia mawi bagi alesha makan dah...sedappppp....**

7 memo menunggu dibaca:

*SiRibenMerah said...

merajuk tetap merajuk..
haishhhhhhh..

pssstttt~ alesha nk ikut ayang g KL ke nnt?? jommmmmm~ =P

Diamilikku said...

merajuk la..selagi boleh merajuk...
alesha mamau ikut..sebab alesha nak duk ngan achik kat umah owan...

eida.. said...

hahah ayang majuk ngan alesha la... kelakar.... so sweet anak adara akak ni dengan cekak pink tu.... geram nengok nyerrr.....eeeeeee nak geget sket leh...

Princess Aurora said...

Ntahnyer ayang neh... nak majuk2 plak. masa mai itu hari pon sebok ngan rakan2 die. tak spend time ngan Tich sangat pon. Bila Daddy minta tolong tgk Tich for the weekend, Ayang sebok nak pi Cameron. Tich tak majuk pon.... Now die plak nak majuk sakan. Hahahaha....

Diamilikku said...

eida : cekak itu dihadiahkan oleh mommy aka mak tica di shah alam...sweet kan...baru nampak girlish sket...hehhehehhe

mommy : hahahhahahaha...biarkan ayang merajuk...tak lama mana merajuknya tu

*SiRibenMerah said...

ouhh.. ada pakatan jatuhkan ayang nehhh... huhuhu..=P~

*akan digomoi 2 org budak gemoks tuh..nantikan serangannnnn from ayang~

Dj Epoi said...

Woi best..ni,
Citer majuk2.....dah kecoh dah ruangan komen ni ngn Isu2 Majuk....

P/S Siribenmerah tu adk you ker? hahahahhahaa....

Jangan ler majuk2 kita orang sumer dah kawin tak apa.....,Nanti takder org nak masuk minang..hahhaahh( Gurau )

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin