Saturday, November 8, 2008

Reunion SAAS-National Athlete


Masa percutian yang lepas..mr papa ada jemputan untuk menghadiri reunion bekas2 pelajar SAAS yang juga atlit2 negara...sepatutnya reunion itu dibuat malam..tetapi memandangkan saya dan mr papa ada urusan rumah yang perlu diselesaikan..makanya mr papa memutuskan untuk tidak menghadirinya..saya cuba untuk selesaikan kerja2 kami secepat mungkin tetapi tetap tak boleh..kata mr papa..takpelah..esok kan ada wedding..ada rezeki mungkin papa boleh jumpa...
Dan keesokannya, alhamdulillah...Allah mengizinkan untuk mr papa bertemu dengan rakan2 nya..ada yang dah lama mr papa tak jumpa..dan ada yang sering ketemu..
Saya?? serius cakap..saya sukar nak menyesuaikan diri..ye lah..saya bukannya golongan2 atlit yang fofular..saya cuma bekas wartawan yang tiada nama dan pangkat..(kecuali nama yg abah bagi lah..)tapi saya cuba juga untuk bereaksi biasa..ye lah mungkin kali pertama bertemu kan...
Antara atlit yang hadir..yg saya kenal sebelum ini...malik tobias, nik azura, noraseela, zaiful, deik na (bekas atlit lontar peluru negara) saya kenal dia sebab kami sama2 di UniMAP.. Chot Tiger pun ada (saya kenal sebab dia atlit kedah dulu seangkatan abg romzi)..kak maria..i think you know him rite??







Gambar2 ini semua saya cilok dari FACEBOOK KAK SERI...kak seri nih wife abang tajudin..ex atlil pole vault...saya dah mintak izin di facebook untuk amik pix2 ini...

Saya sangat happy tgk mr papa happy hari tu..

6 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

Alamak..best nya reunion nih..W/pun akak bukan professional athlete,but ada la nama2 yg dulu pernah ter'sembang' masa MSSM. Tapi masing2 dah nampak makin matured dan x mcm budak2 dulu2.Happy pulak tengok ramai2 athlete berkumpul.But x nampak Pak OK & Chot tiger coz kecik siket faces dlm pics tu.hehehe

Aleeya said...

syok kan reunion nehh, mcm2 citer kuar..baby alesha tomeinya..chubby sungguh, rasa nak cubit2 le pipi dia..

Diamilikku said...

kak maria..Pak OK takde sebab dia bukan budak SAAS Kajang...dia kan college..Chot yang pakai baju melayu tu...the one and only yg pakai baju melayu...

Aleeya...comel ker??? umie dia lagi comel

*SiRibenMerah said...

ceshhh..
umie nk jugak perasann..

hehehehehehe =P

TiNiE said...

sone..akak penah satu kelas n satu group discussion ngan noraseela..masa tu tak tau dia atlit kebangsaan hahahaha...sib baik ada sorang hamba Allah ni gitau..peh peh tu baru terbaca kisah2 dia di dada2 org..eh akhbar..kelas masa UPM

Diamilikku said...

heheheheh..haah dia UPM...
amik same course ng mizan..HRM...kak tinie amik HRM gak ker

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin