Thursday, November 13, 2008

Alesha dan stroller

AKSI ALESHA KALA DILETAKKAN DALAM STROLLER

muka kebosanan tak ingat...
Alesha: hurmm..apalah malang nasib gue diletakkan dalam stroller..
ummi ngan papa plak sedap2 jer makan...
gue dibiarkan sendirian..air pun tak bagi tu...


Alesha : aduhhhh lapar seyh...nak makan apa nih..srppp srppp..hurmm sedap gak tali stroller nih...makan nih je lah..umii sedap2 je makan sup...


Alesha : apa amik2 gambar...dah le makan sorang2...tak bagi kat alesha..pastu sibuk duk amik gambar suruh suruh org senyum...orang lapar nih tau tak..
nak senyum pun tak de mood lah ummi...


heheheheheh....dialog tu rekaan saya yer...saja suka2...confirmlah kan alesha tak boleh bercakap lagi..apa raaaaa....actually saya jarang gunakan stroller nih..kebetulan masa kitorang kuar gi makan..alesha tido..that's y saya letakkan dalam stroller...kebetulan masa tgh tunggu order..alesha bangun..tu yang saya dudukkan dia...sian alesha..bilalah alesha nak boleh makan sama2 dengan ummi n papa nih..cepatlah sikit...tak sabar rasa...alesha duduk dalam baby chair kat restoran...huissshhh confirm mencabar keimanan saya nanti..heheheheh..

8 memo menunggu dibaca:

Dj Epoi said...

Salam....
Memang cun lah..gibik2 Alesha...comel sangat2...
Geram Dj Epoi tgk aksi2 baby girl....almaklumlah Dj Epoi dah ader 2 HERO....

*SiRibenMerah said...

alamak... totobok ayang neh seketol duduk dlm stroller..
wahahahaha.. ayang balik nk gomoi dia hari neh.. umie, tolong bawak anak balik umah O'wan.. lalalalalalalala =P

*pssttt, maktok masak tomyam wehh.. rugi kalo x balik*

Diamilikku said...

Dj epoi : meh la kita berbesan..muahahahahahahhaha....

SRM : sorry...we're not going home this weekend..nak pi langkawi..cuti2 malaysia..sorry ayang

Naddiea said...

alalalalla...siannyer aleesha kene dok sowang dlm stroller.takpeeeee..nanti dh besar besok baru la ummi awak makan x kenyang,mandi tak basah macam antie ni.heheheeh...

sone,tengah anak hang x leh nk kacau hang makan,hang makan ler puas2 n kenyang2.esok2 bile makin besar n anak makin ramai,makan sedap pun rasa tawaq jer.muahhhaahhaaa..

Aleeya said...

yer, dah bleh dok kat baby chair restoren nnt senang la sikit..pastu tangan dia ligat pegang itu ini atas meja hahahaha

aramis2177 said...

huhuhuhu..siannye dia kena tinggai sorg2 lam stroller....besaq2 ni leh laa tahan noo alesha.....tunggu laa saya dh pandai panjat2 n protes sok2....tunggu laa ummi!!!!hehehhehee

AISHAH roslan said...

salam. alesha nampak slim sket. keh keh keh ;)

Diamilikku said...

nadd, kak farah n aleeya.. : ya..ummi sedang berdebar menunggukan saat itu...ish ish ish...jangan la anakku itu kuat protes...amiin...

kakak : yup..memang dah slim sikit n makin ringan..alesha dah menunjukkan ciri2 kepanjangan mengikut papanya

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin