Thursday, November 20, 2008

Alesha dan Demamnya


WAJAH ORG DEMAM

Alesha dipangkuan mr papa di kedai makan..tgklah muka org moody demam tak larat tapi terpaksa teman umie n papa makan dulu

Semalam balik umah mcm biasa..alesha pengasuh hantar balik...kebetulan diorang nak ke alor setar..mula2 tuh diorang ingat nak bawak alesha..lastly canceled sebab badan alesha panas tetiba...lepas solat maghrib..saya n mr papa kuar nak beli voren ..tapi sebelum tu singgah makan dulu sebab lapar sesangat...saya tak lunch langsung tadi...Mula2 sampai kedai tu alesha okay lagi...tapi lepas terpaksa tunggu umie n papa makan..mulalah dia meragam sikit2..terus kami pun makan cepat2..n balik umah...
singgah farmasi beli voren...balik je umah bukak pampers..cuci yang patut..masuk ubat...bagi susu..terus alesha zzzzzzzzzzzzzzz...



Alesha yang sedang ketiduran...sian anak umie..demam lagi...agaknya terkejut kot..sebab aunty maria n uncle DJ Epoi duk berebut booking alesha untuk ''gibik2'' memasing....alesha kan kecik lagi..tak biasa lagi ngan benda2 gini...
hahahhahahahhahahahahaha...
umie leh buat lawak lagi kan.....

** Pesanan untuk org2 yang sedang bercuti di Shah Alam...takpe jgn risau..enjoy lah cuti2 Malaysia tu..umie ngan papa ada kannnn **

5 memo menunggu dibaca:

eida.. said...

alahai ciannya alesha ... muka bebetul sdg kesakitan... cepat2 sembuh yerr..

ALUNAN TINTA said...

alahai demam lagi bdk demok ni..
mam ubt ye cayaang.mmmuah alesha!

Dj Epoi said...

Comel tgk gambar num 2 ni.....hahahah

Semoga cepat semboh...

Aleeya said...

sian alesha..cpt sihat yer , demam2 pon kiyut

Diamilikku said...

tq to all...
alesha mwaahhhhhsss balik kat semua

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin