Tuesday, November 25, 2008

Alesha with her new VIVA

layan gambar je ehkkkk....
saya sedang berkursus...
so tak sempat lah nak karang banyak2....
lagipun saya tak masuk opis langsung...
kursus di luar...
buhsaan memang lah buhsaannn..
tapi tetap happy coz kursus sama ngan mr papa... yeayyyy !!

gedegang gedegang...diketuknya mainan kat walker tuh ingat drum agaknya...

Bestnya layan cartoon dapat seat vip..perghhhh..nikmat beb...
sebelum nih kalau tak baring meniarap...
baru lah rasa best dapat tgk tv sambil duduk...

Suka giler gambar nih...mulut manja..saya suka dia buat mulut manja gini...
sangat cute lah anak saya nih...

Umie papa..wait for me...don't leave me here...nak ikut naik car umie...
hehheheheh...

sejak naik walker nih..saya noticed..alesha suka lambai2 tgn..
agaknya dia feeling2 memang tgh naik car kan..pastu duk lambai2 kat org luar..
hahahahhaha....

9 memo menunggu dibaca:

marinahunny said...

maknanya dia nk g jalan2 la tu..heheh nanti besar2 esok blh jd pemandu F1 gtu...

TiNiE said...

yer..mmg cute la alesha debot nih..hehehehe

*SiRibenMerah said...

alahaiii..
chomey nye anak ayang nehhhh..
haishhhhh..
da kurus sket la..
lasak sgt.. hehehe =P~

Dj Epoi said...

VIVA....VIVA....VIVA

Bila Gua nampak realy VIVA ..lalu depan mata Gua, Gua senyum sorang2 hahahhahah.....

Memang btol 2 comel bakal menantu Gua hahahahah (JAngan Mara ahhhhh )

sabrosa said...

arini achik jaga dia seharian..sleep pon dengan achik..uhu

*SiRibenMerah said...

alalalala..
relax ar achik..
ayang da slalu jaga dia x de pon huhu nye.. muahahahaha..
Sis, lesh da lasak la tidonye.. buat pusingan 360 darjah.. haishhhh~ =P

ALUNAN TINTA said...

betul ke achik jge..abah kot

MariaFaizal said...

Hait..DJ Epoi,ingat sama 'org' yg dah 'book'si comel Alesha utk anak teruna 'org'and...I am very competetive tau?

Jgn marah Sue..& bro DJ..gurau jer.Sbb Alesha sangat comelllll......

Lihat lah senyuman Alesha yg manis...dan renungan mata yg sangat innocent.

Orked said...

same ler name ank kite.wah!dah ade viva yer..ade lesen tak tue?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin