Sunday, November 23, 2008

Sharing is Caring


Lokasi : Old Town
Menu : Bihun Tomyam

sharing is caring kan....best best makan berdua...
actually kan masa nih..
saya dah bebal2 dah..sebab order lambat giler sampai...
pastu bila dah sampai memang terus makan jer lah..plak tu rasa2 tak sedap...
terus lah bad mood lagi..
tapi belasah je lah sebab makan berdua..
for those yang rasa saya tepek pix nih sebab saja2 nak menunjuk kemesraan...
mintak maaf yer..saya takde niat gitu pun...
masa makan nih...tetiba je mr papa amik hp saya..
dia on camera..n amik gambar nih..
lepas tuh dia sendiri yang cakap..nanti masuk dalam blog...
so jgn salahkan saya ye...
skrg nih saya rasa happy..sebab dulu mula2 tulis blog sembunyi2...
pastu mr papa tau..n dia dah mula baca...
tapi skrg..dia dah sama2 sibuk nak amik pix untuk masuk blog...
sapa tak happy..kiranya diRESTUi kan...

can u guys imagine...satu tangan duk menyuap..n satu tangan lagi duk snap pix..that's my mr papa...hehehhehe


Pix nih saya saja2 nak posing...komen comellah kan....

9 memo menunggu dibaca:

Dj Epoi said...

Salam...

Dj Epoi masih lagi membawa diri,,,,,!!! Marah !!!! tak mau komen banyak2 takut tkna lagi...,
Cerita New Car tu..memang kena betui2 kat batang hidung Dj Epoi...

Diamilikku said...

salam..
hehehhehe...
relax ahh mr DJ...
DJ kan ke kena kuat..tak leh emosi2..nanti mempengaruhi lagu2 yang diputarkan...hahahahhahaha...takpelah...
kita tak leh paksa org datang blog kita kan...selamat membawa diri..

MariaFaizal said...

Sue,ada ker org nak ckp mcm tu?(nak menunjuk kemesraan).You know what,don't bother about what people think.Coz you both husband & wife.You have every right utk bermesra. Org lain sepatutnya mencontohi you both.Jgn masa belum kawin jer,bercinta bagai nak rak,dah kahwin lagi...kena baja kasih sayang tu,kan Sue?

Bro DJ & Sue : Did I miss anything here?

Diamilikku said...

kak maria...
check out my previous entry..
pasal my new car..
nanti kak maria faham ahhhh

eida.. said...

amboi romantiknyerrr.. di mana kah alesha ketika itu????.... hehehhe

*SiRibenMerah said...

alesha g penang.. tinggal ayang dia.. g jenjalannn woooo.. haishhhhhhhh~

Diamilikku said...

eida : alesha di rumah...ditinggalkan dengan org2 yang baru sampai dari shah alam..biar diorang tgkkan kejap..

SRM : alesha pi penang semalam okay..gambar tu hari jumaat malam...

Dj Epoi said...

He.he.he.. Gua ok jer......Hahahah releks ler Sis Maria....

Reporter yg berjaya mmg cam ni.....
Itulah salah satu skill2 yg tinggi yg ada dalam diri Diamiliku..hahahhaha..
Gua Doakan/Mengalukan.. agar Lu cepat kembali ke line ni....,betul ker nk kembali ker line Wartawan semula?

P/s Dj Epoi memang exited dan ted2lah betuiiiiii ngn citer KERETA tu hahaha

Apai said...

Hik..hik..bertambah selera makan kan bila kongsi. Tak cukup satu mangkuk tu...

P/s: Yang penting Mizan posing nampak jersi ManUnited. Haha..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin