Tuesday, November 4, 2008

Masih ada sinar


Tajuk macam ntah apa2 je kan...Tapi betullah...
Dalam saya kesedihan menyambut Hari Dewasa...masih ada yang sudi menceriakannya...Thanx to my kawan2 @ UniMAP yang buat surprise yang sememangnya menjadi...Saya sangat gelabah yer waktu diajak oleh wan (Bertudung coklat - kononnya Dato' hendak berjumpa) Cara dia datang dengan muka serius n memaksa saya cepat2 memang cukup mendebarkan...Tapi rupa2nya semua ini hanya helah memanggil saya ke bilik lain...
Sungguh sampai ke detik saya meniup lilin tu pun saya masih shaking...Ye lah..saya kan tgh sedih...mr papa jauh..alesha demam panas...mcm saya tulis dalam entry dulu..birthday yang tak macam birthday pun...so tak terlintas langsung dalam fikiran saya yang akan ada kejutan2 sebegini...Anyway thanx to Ary (free hair), wan n Jue...really appreciate it..

UPDATE ALESHA
=========================


Demam Alesha masih belum berkurangan..
as usual alesha still merengek n menangis..
duduk baring atau apa2 saja semuanya serba tak kena...Semalam alesha langsung tak tido..
dan hasilnya saya pun terpaksa lah berjaga sepanjang malam...Tidonya nak berpeluk sahaja..
kalau sekali tangan saya menjauhi badannya..Alesha akan menangis...
Sedih sungguh saya tgk keadaan Alesha...
Selama 7 bulan..inilah kali pertama alesha demam..Inilah kali pertama saya merasa "susah" menjaga Alesha...bukan susah apa..cuma saya jadi panik dan serba salah..Kasihan melihat penderitaan dia tapi saya sendiri tak tau nak buat apa...Alesha cepat2lah sembuh sayang...umie dah tak sanggup tengok Alesha sakit..
**Kalaulah boleh kesakitan alesha dipindahkan pada saya**

9 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

Sue,baby demam is part & parcel of growing up.But x boleh take it easy & sentiasa consult Doctor,especially if temperature x turun.Kiss Kiss & tabahkan hati.

MariaFaizal said...

And,wishing you a very Happy Birthday..

MyAishah said...

kakak..
happy birthday...
semoga alesha cepat sembuh!!

Diamilikku said...

thanx kak maria...actually i'm quite panic..this is the first time alesha demam..plus papa dia wasn't around..so a bit errrr **dunno how to describe**..akak sure paham kan...

aishah : Thanx dear ;p

*SiRibenMerah said...

x pe sis.. jgn risau.. alesha maseh cukup kasih sayang dari sume org.. heehehehe.. nnt dia sembuh la tuh.. actually dia demam nk dapat adik kot.. ahaks... ngeeeeeeeeeee~ lariiiiiiiiii =P

AISHAH roslan said...

salam. hepi bday~ smoge pnjang umur dan dmurahkan rezeki. amin .. btw, alesha dmm sbb nk kurus tu. hehe. hope2 cepat sembuh.

jebatsari said...

happy birthday.

btw, baby kalau demam sampai dua hari, bawa gi klinik tauu. semoga alesha cepat sihatt

Diamilikku said...

ayang : memang nak bagi adik pun..tungggggggguuuuuuuuu...

aishah : ye ke nak kurus..rasa2nya mcm nak tumbuh gigi jer...

jebat : thanx bro..dah bawak..alhamdulillah..dah ok dah

Dj Epoi said...

Dj Epoi Doakan agar Alesha cepat semboh....Selamat Hari Lahir..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin