Sunday, November 30, 2008

Gelagat Alesha


Sila perhatikan kedua2 gambar ini yer ...
lihat di mana kedudukan patung m.i.c.k.e.y m.o.u.s.e


See...sekejap jer dah bertukar tangan..
dirampok oleh alesha...
agaknya alesha pk lah kan...
hurmmm...aku slalu tgk kartun nih kat tv...
sambil nyanyi2...m.i.c.k.e.y.m.o.u.s.e...
terus blurrr je muka kawan alesha tu kan...
ish ish ish...anak umie nih..
nak kena gi beli n cari nih...



7 memo menunggu dibaca:

TiNiE said...

standardla budak...apa yg org pegang sumer depa nak..

MariaFaizal said...

Sue..sangat cute!But kawan Alesha pun quite sporting.Relax jer...dia pun tahu that Alesha still baby lagi...heheh

Diamilikku said...

hurm..kak tini n kak maria...
tu lah..tapi setakat skrg alesha behave lagi lah...takde la rampas2 ganas..just ditariknya dari tangan kawan jer..
hehehhehe...

MariaFaizal said...

Tak per baby Alesha..kakak tu pun cool jer, kan baby? Nanti Umi belikan yea...Mmmuahhhh from Auntie plus rascals Adam & Ayesha..

*SiRibenMerah said...

hahaha..
ganazzzz anak umie neh.. ikut perangai sape ntah.. muahahaha =P~

Aleeya said...

huyoooo kejap je betukar tangan eh..bijak alesha yer..tangkas hiksssssssss:))

Mrs.Sheikh said...

budak2 kann...:)

yes...sy kawn naznita..:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin