Friday, November 21, 2008

Kereta Baru

Wahhhh...
bestnya rasa...
akhirnya dapat gak saya beli kereta baru..
yang akan memudahkan pergerakan dan urusan saya..
memudahkan urusan saya dan alesha kalau mr papa training kan..
senang nyer rasa....
best best best...
saya tgh happy giler nih...
pix tak amik lagi nih..
tapi takpe...buat entry dulu...
nanti kita masukkan pix ehkkk....
syoknya...
lepas nih saya takkan penat lagi...
saya takkan susah lagi...
saya boleh lebih tenang....
yeayyyyyyy.........!!!!!!!

11 memo menunggu dibaca:

Dj Epoi said...

Wow...bestnyer.....

Tahniah....
Walaupon gambar keta takder lagi.....For sure malam ni tidoq tak lena.....

P/S Seronok gila bila dapat keta baru yg belum buka plastik..heheheh

Baunyer pon lain macam ckit kan...hahahahaha

Adakah Gua first commentoroooor? try tengok...?

Diamilikku said...

yeagh bro..u're the first one....
tgh duk cari angel menarik nih nak amik gambar kete....

TiNiE said...

wah saspenss gitu...tak sabow rasanyer nak tgk gambaq nyer...

ALUNAN TINTA said...

pakat2 keta bru ek fmly neh..hehe
hepi slalu wif ur new car.

AidaOthman said...

Amboi2.. beli keta pe k.Su?
oooo now i knw apa jd dgn u ari ni.... menerai keta baru rupanya....

Aleeya said...

tahniah ade kete baruuuuu
tempek gambo byk2 ehhh

sonokle baby alesha naik kete baru umie dia hu hu..jgn lupa bawak kita round2..

MariaFaizal said...

Musim 'hujan' & musim 'kereta baru'.Princess Aurora pun tgh 'melaram'dgn new NEO.hehehe.Sue cepat la amik pics new car!!!

Dj Epoi said...

Dj Epoi tunggu sampai jam 12.30 pagi nie, *Pon... Tak nampak gambar tayar dan stereng lagi*.....

Rasanya...laaakan, Diamilikku dah tertidoq dalam keta baru kot..?
Ker dok tengah amik gambow tak abis lagi,,?

Ngantok dah oiiiiii zzzzzzzZZZZZ

jeebsion said...

tahniah on your new purchase :-)

jebatsari said...

apa kata kita main tukar keta...?

*SiRibenMerah said...

wakakaka..
Umie da larang adik beradik buh komen kat entry neh..
gelak guling2 ayang baca komen kawan2 umie neh =P~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin