Monday, November 10, 2008

After a week

Saya dah mention kan sebelum ni..mr papa ke KL (on my birthday) sebab attend kursus sains sukan level 2...sepanjang minggu itu jugak alesha demam...so last saturday..seawal jam 5pagi mr papa dah sampai umah..tapi masa tu alesha still ketiduran..saya pun malas nak kacau tido dia..

So siangnya barulah mr papa berkesempatan melepaskan geram dengan si comel...saya as usual buli time ahhh..alesha bangun je saya dah suh mr papa mandikan alesha..siapkan..bagi susu..hehehhe..kasi can umie rehat sket...dan selepas itu bermulalah aksi2 bermanja diorang berdua..duduk berkepit atas kusyen sambil nonton tv...Kedua2 diorang ni punya kesamaan kala menonton tv..mata straight terpaku kat screen apa org cakap pun dah tak dengar masa tu...puas saya panggil alesha nak dia pandang kamera..tapi hampehhhhh...mata still kat tv..mr papa senang kali ni sebab rncgn yg ditonton tu bukan favourite..cuba channel 811,812,813,814 or drama2 yg dia minat...jgn harap ahhh nak bagi response...

5 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

Hubby akak pun sama if dah bukak sports channel, 'offer' 'something nice' pun dia x dengar,hehehe.Tak per Sue sesekali 'bully' cik abang kita coz we also need a break once in a while.Even for a hse wife like me.Inikan pulak Sue yg memang berkerjaya..

Dj Epoi said...

Salam....

Dj Epoi doakan agar Mizan terus cemerlang , gemilang & tak terbilang ngn kursus yg dia ambil..Moga Semuannya ok dan cepat tamat....

Dj Epoi dapat rasakan kesukaran berulang...dari Kl ke Kola Pergh elis......waktu Dj Epoi gi ulang alik hantar Isteri rakan dari Kl ke Ipoh

Pengorbanan Yang Tiada Sempadan...
Semoga Berjaya....

Diamilikku said...

kak maria: betul betul betul...hehehhehe....

DJ Epoi : huemmmm..mizan dah habis dah pun kursus tu..seminggu je..skrg dia kat perlis dah..tunggu result je lah lulus ke gagal...thnx 4 the wish

Aleeya said...

wah sonotle alesha bemanja ngan papa dia..lain dah muka mr. papa (nazmizan) ni yer, klo dia belari mmg ai duk dpn tv tengok, dulu minat gak dia ha ha (jgn mare..)

Diamilikku said...

aleeya..heheheh..tak marah pun..faham dia kan selebriti sukan..peminat ramai...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin