Sunday, November 9, 2008

Kasihnya Owan



A PICTURE TELLS A THOUSAND WORDS
-------------------------------------------------



Kali nih saya nak letak gambar je...n i'll let all of you untuk nilai sendiri cerita di sebalik gambar2 yang saya letak ini...

Enjoy ya!

**NOTES: Alesha sangat rapat dengan owannya**

7 memo menunggu dibaca:

MariaFaizal said...

Alesha is very lucky to have loving grand papa to pamper her. I have never had a grandfather (they died even before I was born)and so do my munchkins.Redha...

*SiRibenMerah said...

Ayang jeles okehhhhhhhh..
waaaaaaaaaaaaa~~

eida.. said...

alahaiiii so sweet... kasih atuk selalunya lebih pd cucu ni... bertuah aleysha ada atuk yg sgt penyayang... ayang sila balik umah temankan icha kalo tak owan pastinya berkepit ngan alesha g jalan2 dan kemana saje... hihihi

Dj Epoi said...

Salam....

Tu lah kan....kekadang Kemujaraban bukan hanya dari ubat2an...,kasih sayang otai2 (Ibu/Bapa-Org Lama) menjadi Aura terbaik untuk sesama kita.....

P/S Dj Epoi bila nampak Ibu/Ayah/Tok/Tok Wan...hilang demam....!!!!
P/S Dj Epoi tersangat rindu pada Arwah Datuk....( Al-Fatihah)

Diamilikku said...

Kak maria: Su cuma sempat bermanja dengan tokwanfrom my mom side jer..yg lain meninggal sebelum i was born..sama lah kita...

SRM : sapa suh tak balik weekends..rasainnn

Aleeya : Agree..suh ayang tuh slalu balik..suka sangat nak merayap tak mau balik umah...

DJ : huhuhuu..jgn sedih22..tak mo tak mo...jom kita happy...tapi jgn lupakan terus..selalu doakan dan sedekah al-fatihah...

*SiRibenMerah said...

sis eida la mek na... mukan sis aleeya.. jgn salah guna ID.. kecik ati diorg nanti..
muahahaha.. =P

Diamilikku said...

ala silap taip la...kecoh tul...sah sah tulih eida kat nama dia..
haishhhh sorry eida

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin