Wednesday, May 5, 2010

Adam Tu Mcm Papa


AdaMaya...
hurmmm...mula2 memang tak nak tgk langsung citer ni..
lepas habis na o mei tu..
memang dah bajet tak mau follow dah apa2 citer...
tapi tak leh la pulok tersangkut jugak...
citer tuh sweeeeeettttttt like cotton candy sangat2...
hurmmm...kawin paksa...tak suka hubby..
tapi layanan hubby akhirnya buat si maya tu jatuh cinta..
bila dah lima tahun buat perangai pi kat bf lama balik...
haissshhh memang tak reti bersyukur tau maya tu....
tapi kan bila layan citer tu...memang saya akui....mr papa ada memiliki karekter adam..
tapi bila saya bgtau kat dia...boleh dia kata ADAM TU YANG MACAM PAPA...
hahahha...poyos tau suami saya...
betul....bukan nak puji...baru semalaman ditinggalkan..saya dah rasa hidup saya kucar kacir..
saya tak leh hidup la takde dia...
Alesha telah laaa memang manja ngan papa dia..
the way he treats alesha memang sama macam adam treat amani...
cara dia bersabar dengan saya yang selalu buat perangai yang menguji kesabaran dia lahh..
hurmmm..buat keje2 umah...
macam mana pagi2 saya teratur bila ada mr papa...
tapi pagi nih saya dah lewat ke pejabat sebab mr papa takde...
kelam kabut saya nak siapkan anak...nak mandi solat iron baju semua...
tgk2 jam dah pukul 7.25....selalu by 7.15 saya dah gerak ke pejabat dah...
nih baru kocoh2 nak hantar anak...huhuhuhuu....
SUMPAH...saya tak leh bayangkan hidup tanpa mr papa...
to my dear hubby...love perlukan abg dalam hidup love...
sungguh..love nak sentiasa dekat dengan abg...
thanx for everything...love you so much dear.....






12 memo menunggu dibaca:

@>--ummi zahra--<@ said...

oohh..sweet nyer..mmg nampak mizan sgt bertanggungjawab dan amik berat psl family dier..sue beruntung dapat hubby mcm mizan tu..sue pun ape kurg nyer..pandai amik hati suami..

Diamilikku said...

mimi : thanx...pandai ke saya amik hati suami??? buat dia pening kepala banyak aaahhh...hehehheheh

d u r a said...

walaupon aku x pernah tengok cerita adamaya tu, tapi from the way baca cerita hang ni, mmg dpt rasa betapa lovingnya mizan. tapi hampa dua mmg loving couple pon :)

:: HUSNA :: said...

how sweet kak su!...
husna pun byk hal bergantung sgt pd hubby..

:: HUSNA :: said...

btw kak su, layaout baru ni cntk. kemas!... i like...

Aleeya said...

yer stujuuuuu mmg adam cam papa mizan hehehehe

yaya pun camtu..klo hubby takde ke outstation mmg kelam kelibut dibuatnyer..tu sbb tabik sgt kat isteri2 yg dok bejauhan ngan suami tu..kuat semangat dorg, sbb kita ni takde hubby ..semangat pon lebohhh ntah ke mana hahahaa

Diamilikku said...

Durra : hang try tgk kat tv3.com.my...citer dia memang sweet..

Diamilikku said...

Husna : kan...susah tul la tak leh berdikari nih kan...btw layout nih rasa simple n menenangkan...nampak fresh tu yang amik tuh

Diamilikku said...

Yaya : huhuhu..dulu b4 kawin su tak mcm ni tau..su independent...keras hati...tak kisah pun ada bf ke tak..tapi lepas kawin terus...dalam hati ada taman jeeee kejenya...muahahahha

aramis2177 said...

oooooo.....sweeetnyaaa mizan!!! baguih dpt laki soleh mcm tuh!!! untung sone!! :)))
p/s: eh eh sone pasan x...maya tuh 'baguih' no...dah 5 thn kawin xtukaq2 handbag kan...duk pakai handbag putih tuh jaaa......wehehehhee....

Diamilikku said...

hahahahha...
kak farah sangat alert okaaayy..
sone pun tak perasan benda2 tu....hurmm kalau betul bagai dikata memang dia baguih la..walaupun ejen insurans yang berjaya kannnn

sabrosa said...

achik ada episod 1-15..kalo ada terlepas nk tgk len ka bley la..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin