Friday, May 14, 2010

Ya Habibi Ya Maulana....


Fuhh...ana sudah kembali lah..
penat duk cover entry kawan2...
dah tu balik2 aisy lah pulak jatuh katil..makanya ana sedikit sibuk lah hari ni..
so skrg ni ana menyelit sikit2 lah buat antry citer ana ke KL...
to be exact ke Palace Of Golden Horses...
bos ana...Dato VC mahu bemeeting dengan Duta Besar Arab Saudi lah...
so ana pun ikutlah...
hahahaha..poyos takat tau ana ante saja buat apa..
depa bincang cakap arab berabuk sepatah haram saya tak faham..So..kat atas ni gambar saya masa malam hari rabu..
gi set up bilik mesyuarat....
sempat bersantai2...punya la seronok..sebabnya POGH merupakan penginapan rasmi pemain badminton piala Thomas 2010..
suka sangat2 dapat tgk pemain2 badminton..
saya banyak jumpa player denmark..tapi biasa ahh segan nak pi tegur..
pastu jumpa pulak sato player jepun tu..again segan nak pi tegur...
pastu jumpa pulak sony dwi koncoro player indon..again segan jugak nak pi tegur..
(sebab apa..sebab saya tak minat sangat depa2 nih..bergambar setakat nak tayang2 saya jumpa player badminton dunia tak yah la...takde faedah...)..
tapi cuba yang saya jumpa tu LIN DAN atau TAUFIK HIDAYAT...
confirm saya tak akan segan pi tegoq untuk amik gambar...
saya memang minat depa dua..(hubby paling minat Taufik)..
tapi allah tu adil..sebab saya dah niat kalau jumpa taufik nak amik gambaq menayang kat hubby..
sebab tu allah tak redha..hahahahha...
kete sape yang saya posing sakan tu..
hehehhe rasanya kete dato Lee Chong Wei..
(tak jumpa tuan jumpa DLCW jadilah)..
tapi big boss saya bergambar aah dengan DLCW, Hafiz Hashim n Zakry Latif...

Gambar saya yang sedang merindu anak2 n mr papa di rumah..
gambar feeling sorang2...
ada sesape nak tegur saya dah kurus tak??
hahahahahhaha...

Nih menu lunch kami hari tu..memang arabic habis...
salad yang firts tu a bit soury..tapi sedap...
yg kedua sup berempah..memang walllllaaa...
yang ketiga boleh pilih nak salmon atau lamb chop..
saya of coz pilih lamb chop sebabnya saya bukan die hard fan salmon..(kalau ieta ngan kak farah mungkin amik salamon kot)...hehehhe
So inilah grup photo selepas selesai semua makanan masuk perut..
duta arab tu yang pakai kot kaler kelabu...sebelah Dato' mufti Perlis yang pakai kopiah...bos saya pakai tie biru sebelah duta...
sepatutnya kena pakai baju batik..
tapi biasalah saya feeling2 sorang2 pakai abaya kak farah beli..
hahahahha...konon arab sangat la kan...
(tapi memang penuh pun yg duk kat hotel tu pakai abaya..budak2 opis saya semua cakap tu geng kak su..hahahahha..kalau depa mai cakap ngan saya tobat saya tak paham)...

sekian a 24 hours visit to kl..
yaya...tak sempat nak pi putrajaya pun..next time insya allah k...
lily...kak su gi shah alam..tapi nak jumpa lily memang tak sempat sebab flight kak su balik kedah dari subang...lily kan keje..so may be next time jugak k....

thanx to oneda yang amik saya di shah alam..
jugak kemah n ridza yang temankan saya sementara menunggu flight..
plus hantar saya di LTSAAS..jasa kalian sentiasa dikenang...

6 memo menunggu dibaca:

d u r a said...

ha ah ada kurus sikit tapi lepas pekena lamb chop terus naik balik hahah..jgn marahh sone..:)

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiii

Dah kurus beb!!!

SERIUS!!!

Pandai Abg atlit jaga diet bini dia huhuuuuuuuu

Diamilikku said...

dura : sedap gilos lamb chop tuh...aku memang sanggup ketepikan diet aku beb...

Diamilikku said...

Bro : ye lah tu bro...
hehehhehe....pandai mendenye dia jaga...makan lagi banyak lagi ada

ietafakyra said...

ala, sabaq...bagi masa skit lagi kang slim melim aaah! haaaihhh, jgn dok kaluit..segak dah tu! :D

Baby Lyana said...

slim ka? berat dah turun ka? wah jeles ni....camner nak kurus ni..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...dah berat ni..asyik kena sumbat aje, cik hubby dengki x kasi kurus ni..tolong!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin