Monday, May 24, 2010

Rest n Go


masih berkisar kisah kami di penang sabtu lalu...
sedang saya duk layan alesha main permainan2 tuh...
nak tahu apa hubby n the gang buat...???
scrolll down peeps.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.layan massage ok.....RM1 untuk 3 minits...
sabar je lah...
macam letih sangat...hahahahhaha...
i heart you sayang...

"saya tgh mood menjiwang dengan lagu adira AF8..walaupun first time tgk konsert AF masa final...andai hari esok...langit akan runtuh..tabahlah menjunjung bersamaku...
andai hari esok...dunia gelora...takkan ku gemuruh selagi ku....ADA KAMU....sayangku Nazmizan Bin Muhammad...."

dan saya setuju ngan adlin...inilah persembahan seorang juara....saya suka adira ngan daus...tapi kurenggg suka shahir...(sorry yaya...ku tau dia org taman mu...)...


7 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

opss nama ku ade situ, shahir tu kecik2 dulu yaya men cubit2 je pipi dia tawww skang takleh la cubit2 lagi bahayeeeeeeee hahahaha

tapi tak nafi la lagu final yg sedap lagu adira ngan shahir jeww lelain lagu baru dorg semua tak bestttt

TiNiE said...

hah, ada lagi sorang peminat daus kat sini...gimme five sone! hihihihi

mama_iris said...

rasanya final kali neh yg paling ok dari segi pemberian single pada finalist....dulu2 punye single ntah apa2.....huhuh...yg nih leh layan la kann......shahir antara 3 yg terbaeekkk tp patotnya juara adira kot...heehhee.....

Diamilikku said...

yaya : aippp...jgn cubit2 pipi dia...nanti papa damia marah pulok....hahahahhaha...

Kak Tinie : kann...jom high five....daus bestt....

mama Airis : kan..lagu kali ni memang manthoop...tak sesia KRU bolot semua..hahahhahaha...tapi kan nurul...akak rasa lagu iwan mcm tak best jugok...

marinahunny said...

saya x suka daus tp shahir pun x suka jg..i suka maulana..hehehe

zue @ annaleeya said...

shahir menang mmg dijangka... tp mmg suke adira.. patotnya adira juara.... lagu single utk shahir dan adira mmg layannn....

tapi lagu2 utk final af kali nih best la kan??? tak mcm musim dulu, lagu2 final hampeh....

Diamilikku said...

marina : hehehhehe...maulana...dia tu jazzy sangat..saya tak minat muzik jazz..sebab tu tak minat dia... :)

Kak Zue : kan...adira patut menang..sian dia...tak tau nape..dari dulu saya tak suka semua yang menang sebab diundi masuk...(kecuali mawi sebab dia dari first week afundi masuk)...linda nanuwil tak suka, aril tak suka..shahir pun tak suka...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin