Monday, May 3, 2010

Penat ooooo....sangat Penat !

video

Sangat penat oo melayan kerenah dua budak buaihhh nih..
Batrisyia dan Alesha..
dah lama tak berjumpa kedua2 cousins nih..
so bila dah berjumpa...apa lagi..main tak ingat waktu nak tido....
nasib baik waktu makan depa ingat...
kaka batrisyia nih biasalah...
feveret dia barbie princess dan segala waktu dengannya..
so menyanyi n menari je lah sesuka hati...
tak caya tgk video kat atas...
alesha pulak baru2 nak belajar (dengan alvin n chipmunk)..
kali nih kakak balik ajar layan princess barbie pulak..
naik syeh laaaa....
tokwan pun tak leh nak kata apa bila cucu2 conqeur tv tokwan..
sorry ye channel2 lain..kalau tak 613, 615, 616...sah2 la DVD saja...

Bila dah penat menari...
tersandar kat sofa...
hurmmm...so lovely kan pix no 2 tuh..
harap2 terus best frend lah sampai ke bila2...
Batrisyia nak dapat adik tak lama lagi...
bertambahla cucu owan jadi 4 orang...
kalau lelaki best ahhh..dua pasang cucu owan..
alesha kawan ngan kakak...
aisy kawan ngan baby baru...
tapi kalau pompuan gak..
memang confirm ahh aisy kena kawan ngan kakak2 n baby girl kan....






4 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

nampak sebaya je lesha ngan batrisyia ni kan..mesti jd besfren sampai ke beso tuhh

Diamilikku said...

mana da sebaya yaya...tisya dah 6 tahun...alesha baru 2 tahun...hehehhe

zue @ annaleeya said...

besela su klu jmpe sepupu sepapat nih mmg havoc la... mcm anak2 akak xde sepupu lagi tp dua pupu ramailah... klu jmpe msti bising dgn mulut bebudak nih jerlah... mak bebudak masing2 jadik tarzan betina.... wakaka....

p/s : wahhh.... cantik cat umah baru.... sejuk jer...he3..

Diamilikku said...

zue Analeeya : hehehhehe..memang nakkan kesejukan dan ketengangan itu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin