Thursday, May 6, 2010

suka nak bagi orang sakit hati tau


Mr papa kan ke baru balik dari tganu...
so masa gi tganu tu dia singgah bermalam kat umah parents..
malas nak amik hotel..
petang semalam lepas sampai je terus bawak aisy gi clinic amik antibiotics..
pastu gi settlekan keje...sebelum ke pasar malam..
masa otw gi pasar malam tu mr papa bgtau suh amik beg dia kat seat belakang..
katanya ma (his mom) ada kirim barang kat saya..
beg tu terduduk dalam carrier aisy..so a bit susah la nak amik..
saya cakap biar ahh dulu..balik karang boleh amik..**dengan muka tak puas hati..member dah bengang*

nak amik tu pun susah ke..amik la maa ada kirim barang...
saya macam..ishh susah la..takpelah..tau la maa ada kirim barang..jap gi amik laa..

tapi since member duk buat muka tak puas hati..saya pun usahakan jugakla amik..
lepas amik tu..saya pun bukak la beg..nampak ada paper beg kecik nih..
saya pun kuarkan..jenguk kat dalam tu ada kotak perfume..
so macam a bit weirdo..

ma bagi ni ke??
member dah senyum2..
haah..
sebab apa ma nak bagi perfume kat love (bengong kan soalan saya)
sebab ma sayang love...

lepas tu saya terperasan kat paper bag tu tulis the flying emporium..
ehh nih macam beli kat airport..terus pandang muka mamat tu...
yg duk tahan nak gelak..

wak luuu....nak kenakan gua pulak..
hampeh...(terus nangis okay masa nih)..
terharu hubby ku beli perfume (yang memang dah habis tapi tak expect pun dia nak buat surprise gini)...
saya memang suka perfume nih...Hugo XX...huhuhu..
mr papa nih memang bengong tahap gaban..
cakap direct dia beli kan ke senang...
nih awal2 siap buat kita bengang..pastu bleh nak menipu2 plak..
apa2 pun thanx sayang..
katanya hadiah awal untuk mother's day..
muahahahah..nampak gayanya takde lagi lah hadiah lepas nih..

17 memo menunggu dibaca:

zue @ annaleeya said...

sonotnyer ader surprise gitu.... dpt plak benda yg kita suker kan??? mmgla terharu...

Naddiea said...

haha..kesian kene benggong sebijik dr love dia.pandai noo mizang nk suprise hang.so lepas ni x leh nk request hadiah mother day la ye..

d u r a said...

romantis betoi..memang adam la

sabrosa said...

tu salah satu sifat umie alesha..malas..nk suh amek benda tu pon susah..selalu achik la yang kena amek..hahah

marinahunny said...

hahahaha nasib baik x gaduh.. :-P

mama_iris said...

walaweeeyyyy........soke nye kalo dpt seprais gini....akak ni bertuah btol la......:-)

Diamilikku said...

Zue Analeeya : memang seronok kak..tapi journey untuk surprise tuh yang menyakitkan hati sket je...

Diamilikku said...

Nadd : bengong manja je bukan betul2...tu lah pasal..mothers day kan ke ahad ni..so takde lah hadiah dari dia lagi dah

Diamilikku said...

Dura : hahahah..lawak la hang ni

Diamilikku said...

Sabrosa : huishh komen yang melampau..harus didelete nih...hahahahahah

Diamilikku said...

Marina : ishhh takdela sampai gaduh2...saya nih tak leh tgk dia muka masam...asal tak nak buat pun boleh buat kalau dia dah bertukar masam

Diamilikku said...

Mama Airis : hahahahha..sooka yer...akak lagi suka kalau dia bagi surprise gi buat treatment kat slom world ke marie france ke..london weight management ke...hahahahha..(tak reti bersyukur kan)

ietafakyra said...

ala2 romantik la centu...hang ni sone, kata suka surprise2, tiba2 nk marah2 lak. babab satgi baru tau!

Diamilikku said...

surprise dia buat bagi aku bengang dulu..mood sudah terebang maaaa

Diamilikku said...
This comment has been removed by the author.
AZALINA ABDU RAHAMAN said...

awai nya dpt hadiah mothers day...aku ni x nampak bayang apa pun lagi. cool la cara mizan wat surprise tu..cmna la reaksi muka dia gamaknya

aramis2177 said...

waahh so sweett!!! surprise lagik!!!!!!!!! mmg lomantik laaa en 'adam' mizan nih!!!! :))))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin