Tuesday, May 11, 2010

Nombor lapan Okay....Happy Happy

Dah lama tak menyinggah ke blog MimieZanZahra...entah kenapala kat blog roll saya tuh..blog mimie tak berupdate..tadi saja gatal2 tangan click tgk berduyun entry yang saya termiss...dan tgk2 juga ada tag lah pula yang saya kena buat...bukan satu..tapi dua...so akan kuusahakan untuk selesaikan kedua2nya satu persatu yer...

Yang Pertama...entry no lapan..ok, cara-caranya adelah...

1. go to your photo files, select the 8th photo folder.

2. select the 8th photo in that folder.

3. post that photo with the story behind it

So untuk jawab tag ni saya telah menyucuk pendrive...dan mengira folder ke lapan.....
jatuh kepada folder.....jeng jeng jeng....

FOLDER PERKAHWINAN SUHANA...lalalallala..sorry ya u olsss..
gambar kahwin pulak yang terkena....so open folder tuh...
pilih pulak gambar kelapan....
tet tereret teretttttttttt...

hehehehhehehe...gambar tuh dihitamkan dulu yer...bagi membolehkan saya tunjuk
secara SURPRISE kejap lagi...hahahahha...poyos jer kannn..
so gambar bertuah untuk tatapan anda semua ialah gambar .....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Gambar nak melangkah ke pintu gerbang di hari persandinganku...
ecececce....kurus sungguh ai masa nih..
ish ish ish...bila nak dapat bentuk badan cenggini balik ni..
ai tak nak kurus2...macam ni pun cukuplah u olss....
masa nih berat ai 58kg....adoi la...lapan kg lagi nak kena turun nih...
seronok betul masa nih..
kita jalan pastu ada anak2 buah/cousins ai duk tabur bunga2 gitu..
wahhh so sweettt....
ietafakyra tajuddin pun ada duk nyelit kat tepi2 khemah masa ni...
kelam kabut nak balik awai...tak dan nak berposing2 tau....
so sekian sudah tag ini...


TAG YANG KEDUA PULAK

hurmm..tag nih simple je...10 perkara yang membuatkan anda happy...
saya malas nak letak2 gambar...
so saya buat list down je lah ok...
1) adanya mr papa di sisi saya
2) dapat menghabiskan masa ngan anak2 tersayang
3) dapat menyelesaikan tugasan yang diberikan tanpa ada masalah
4) Dapat menonton wayang bersama mr papa
5) DAPAT MENONTON KONSERT ROSSA 29 MEI NI..(tolong sape nak belanja)...
6) Dapat berat badan asal..
7) takde hutang piutang
8) Ada rumah sendiri yang boleh dihias cantik
9) dapat beli kereta idaman saya
10) Dapat menunaikan umrah di Makkah (lepas tu baru haji) lama dah duk teringin nih..
huhuhuu


okay selesai sudah...
syarat nyer i kena tag lapan org kan...

ieta
eza
nadd
kak tin
kak farah
durra
hanim
sue muim...

sila sila sila buat yer






9 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

kak su lawa la gambar ni... slim melim gitu.. sama la kita tgk gambo kawin best kan..

zue @ annaleeya said...

bagus tuh.. terus setel utang... tp sib baik akak tak ditagkan... selamatttt.... hahaha...

cantik baju kawen... malu2 miau mase nih kan??? heheh...

Diamilikku said...

eida : ishhh malu la aii....hahahahha....gambar kawin tu semua motivasi untuk kurus balik la ida...

Kak Zue : ada banyak lagi tag yang saya hutang..tunggu aaahh akak akan kena tag jugak

Aleeya said...

yaya byk gambo sue kawen pakai baju ni tauuu, maklum le org kawen kua majalah kawen ngan org popular lak tu, lainla kita kawen tak kua majalah hehehhehe

fuhh nasib tak kena tag sue..amin hahaha

Diana said...

ohhh...leganya aku tak kena tag...sbb bila aku check balik folder & pic, jatuh pada gambar MILku...oooohhhhhhhh(sone hang memahami, hehehe

Diamilikku said...

hahahahhah...yaya poyos...
ada pulak cakap gitu..kita kawin ngan org biasa je lahhhhh

Diamilikku said...

DD : aku tadi memang dah tulih nama hang...tapi aku tak tau pasai pa aku boleh padam balik....errr adakah instinct kita begitu kuat...hahahahhaha

aramis2177 said...

alamak..kena tag i!?hehehhee..ok2 nanti i try buat ok!
btw, cun melecun aih adikku manis ni di hari persangingan mu itu!!!!

ietafakyra said...

loorrr... dok nomot satu lak tu! aku dh la lembab kena belajaq sume2 pulak... sone saja laaaaaa dok buli aku on9. tk pa222... nnt aku try. tp aku tk paham nih! :D

wei, mmg aku ada terselit blkg kak pah masa ni... awat tk nmpk gambaq aku. cek marah sungguh! kikikikikii...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin