Monday, May 24, 2010

Yeay......rumah baru..........


Yeay....akhirnya siap sudah rumah baru saya...
happynyer rasa....sebelum nih duk menjeles ngan kawan2...
yang asyik la berubah rumahnya...
kali ni saya pun dah tau...
hehehhehe...
tapi bukan rumah betul2 yang saya diami tau..
rumah kedua saya...a.k.a my blog lah...
Biarkan aku dengan duniaku..
dah ada header tau....

cantik tak header saya...??
sapa cakap tak cantik siapp.....
hahahahhahaha


Hasil sentuhan tangan MAMA E-EIN...
saya order sajor...tak pandai gitu nak buat2 nih semua....
siap ada bukak blog khas untuk bisnes kedai gambar diorang...
macam2 perkhidmatan yang ditawarkan..
since saya ni duk jauh nun di utara tanah air..
makanya yang boleh order header je lah...
kalau dekat sah2 custom album..khidmat photo semua saya carik cat jer...

so kalau sape2 minat nak tempah apa2 yang berkaitan dengan photo ni...
sila ke laman web

CAT KEDAI GAMBAR


header nih murah je saya tempah RM15....tapi skrg rasanya dah ada harga baru...

nyway cat..thanx sekali lagi yer.....
baru rasa comel sket rumah baru saya...


12 memo menunggu dibaca:

lily azliyana @ mama zara said...

mmg comel giler header tu..dr ummi n papa smpailah ke dua beradik tuh..hehe

Diamilikku said...

hehehhehe...tq lily..... (ikhlas ke tak nih???)

zue @ annaleeya said...

comei comei... jeles wehhh... kene oder gak nih...

Aleeya said...

heheh comel la header tu..seriyesss, lawa dah layout ngan header ni jgn tuko2 dah..cool je masok umah sue neh hehehe

Diamilikku said...

kak Zue : sila2 order yer.....

Yaya : insya allah tak bertukor selagi takde tambahan anak2...hehehhehehe

mama_iris said...

memang chumel...naseb bek kak su tak order ngan nurul..kalo tak nurul charge rm50....hahhaha......me memang mata duitan.....tak men la belas2 ringgit neh...:-p

CatlinaFly said...

salam su, wow cepatnye wat promosi...macih naa..hehehe :)

Diamilikku said...

mama Airis : haaa tu yang tak mo order ngan nurul...hahahahahha...

Cat : haruslah...sebab tgh syioookkk...

Yan said...

ceh ingat uma baru

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

huhu..makcik tertipu la..igtkan rumah betul..comelkan header ni tp nak komen sikit awat gambar mizan mcm abg bermisai sgt ni

Diamilikku said...

yan : hehehhehe...tertipu ehhh...

Eza : aku memang suka dia bermisai nampak matang sket....

sabrosa said...

cool...heheheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin