Tuesday, May 4, 2010

I Dah Slim ............


Yeszaaa.....jgn terkejut ye..
memang dah slim tau....sangat mengkagumkan...siap leh pakai fitting2 lagi..
akhirnya tercapai jugak impian nak nampak shape yang cantek...
best best best...
errrr....korang tak percaya ke...
hurmm...sampai hati tau....
takpelah..tgk gambar nih sebagai bukti ok.
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
taraaaaa..
my slim shaggy....
my daniya alesha yang semakin selim melim..
ishhh..ummi yang duk gaduh nak slim..
dia pulak yang pi slim...
tapi kan...alesha memang dah makin kurus..
hilang dah body mbam2 da bomb dia dulu..
makan kuat minah nih...


**jgn marah ye kengkawan**

11 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

tol la dah slim dari dulu...jeles auntie hehehe

Klo ikot kan..besar lesha ni kn, alhamdulilah sihat yer...rase lebih besar dari Damia..anak yaya Damia tu slim tol..mkn semangat tapi berat takmo lak nek byk...arap kaki je panjang hehehehe

Diamilikku said...

yaya...agak besar jugak la...hehhehe..tapi rindu waktu2 dia mbam2 dulu..lagi geram...berat dia skrg 13kg @ 2y.o...kira okaylah...tinggi kot sebab tu tak nampak besar sangat...damia tuh kaki panjang ikut mummy dia lah kan..ater nak jadi sprinter kan kena lah kaki panjang

@e_da said...

ha ah dah lama perasan aleysha dah tak bam bam.. aisy dah amik bam bam kakak... takpe nti leh bg semangat kat ummi tuk program slim n diet tu.. ehhehe

Diamilikku said...

hahahahaha,,,aisy pun tak mbam2 sangat eida....sikit2 je...kakak memang mbam2 sungguh....

Diana said...

laaaa...baru aku dgn penuh semangat nak bg ucapan tahniah, tengok2 kena May Fool ropanya...

takpe, alesha dah makin besar, makin bergerak aktif, tu sbb slim...hehehe...tambah plak ada kawan (adik) ni...

aramis2177 said...

huhuh..actually kan sone...kak farah caya sone dh slim....pulun duk scroll nak tgk gambaq latest sone....ghiupanya cek mek molek nih! huhu..cam sadis sket kan bila tgk anak makin slim melim nih.....tapi alesha tetap comeiiiiiii!!!!!

dj epoi said...

Salam Sue & Mizan...

Walaweiiiiiiiiiiii dah lama Gua tak tinggalkan komen kat sini weih....

Hari ini tak ada shooting....jap lagi nak online saampai besuk pagi wakakakaka

Betul ar......SLIM sungguh Alesha lanih.....minum susu SD2 jugak ka...wakakakakak

Diamilikku said...

DD : hehehhe..kasik can la dulu...nanti aku selim betul2 baru aku tepek gambar aku ehh...

Diamilikku said...

Kak Farah : kalau sone slim takdenye sone nak buat entry straight to the point gini...buat entry tersirat je tapi tepek gambar dah slim..pastu tunggu kawan2 komen..eeehhh sone dah slim la nampak...hahahahahaha

Diamilikku said...

DJ : walawaeiiiii artis datang blog kite laa.....terharu sungguh rasa...hehehhehe....bro...online jgn tak online...tapi make sure masa untuk suked dan anak2 ada tau....sian diorang...

ietafakyra said...

hihihihi... tomei2 la si pinky ni even dh slim pun tk pa lah. ummi lekaiihh, buat alesha ni peransang hg utk slim. :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin