Wednesday, May 5, 2010

From Oz with Love....

Dua hari lepas saya terima parcel..
tgk je nama pengirim saya dah tau apa kandungan parcel tuh..hehehheheh..
seronotnya..jauh oooo saya order...
dari negara yg ada kangaroo tu...kebetulan kawan saya ikut hubby dia sambung belajar kat sana..dia ada offer ada sapa2 nak kirim baju/seluar since dia nak balik bercuti..
so saya pun tak lepas peluang...mengorder leggings untuk alesha..
since minah ni suka pakai leggings...

Ni lah leggings2 alesha...ada 4 kaler...hijau, pink, purple n hitam plus satu tight warna dark grey..
kemain jauh nak beli leggings pun..padahal kat msia pun banyak..
opppss...sebenarnya saja..dah kebetulan kan..
skrg ni banyak betul yang saya duk beli online..
kesnya sebab takde masa nak keluar shopping untuk budak2 nih..
so mana yang duk offer jual online..saya grab je lah..
tunggu ye..ada lagi dua entry pasal baju2 yang saya order online untuk alesha n aisy...

Tq kak wa....saaaayang kat hang...
mwahhhhhssss...

6 memo menunggu dibaca:

:: HUSNA :: said...

husna pun suke beli online skrg ni.. hehe..

Naddiea said...

amboi bestnya...nk kirim jugak la dr kak wa.kak charge mahai dak??hhehehe..

Diamilikku said...

husna : kan mudah keje ibu2 nih..hehehheheh

Diamilikku said...

nadd : kak wa charge postal fee jer...yg lain2 tak pun

ietafakyra said...

aa... tu la, aku pun rajin gak on9 shop. tudung esp. tp baju anak2 masih aku mencari sendiri sbb kualiti kain tu aku particular skit. kdg2 mmg imitation tu yg frust even murah giler! baik aku beli yg reject betoi2 kan... tp kalo dh tadak masa jugak pas ni aku pun kena jinak2 on9 shopping full time lah. :D

d u r a said...

la dah dapat dah dari kak wa..
tak sabaq tunggu seluaq emir..
mcm mana hg contact kak wa wei..sejak dia balik mesia ni mcm tak online facebook pon..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin