Thursday, May 13, 2010

Memang Adorable laaaaa


Apa perasaan korang...agaknya kalau korang diberikan response cenggini bila bagi something kat sesape je lah...tak kisahla bagi kat org sebaya..org tua atau anak2..
confirm terharu kan...tambah2 kalau kita memang nampak terpancar sinar keikhlasan dari org yang senyum itu...seolah-olah ikhlas menerima gitu...
haaa...kalau budak seusia aisy pun boleh senyum ceria saat dapat hadiah dari saya..
kenapa agaknya susah bagi org dewasa untuk senyum kalau kita buat sesuatu untuk dia..
kadang2 tak paham saya...ramai sangat yang EGO n suka nak RASA HEBAT...
pgidaaaahhhh...
okay..saya tak nak cemarkan entry comel anak saya dengan kata2 tak best...
so lets kita tgk aksi2 anak teruna saya..
saat saya hadiahkan a set of romper yang dibeli dari AFZAN di SINI

Owhh ya..mula2 sekali saya nak citer la nape saya pilih frame nih..
saja nak bagi semangat kat my mr papa selepas MU gagal membawa pulang piala Ahad lepas..tahniah la untuk PASUKAN PILIHAN SAYA CHELSEA...
chelsea chelsea....so REDS..cuba lagi yer next season..glory glory...hahahahahha..jgn marah ye pa...

Actually saya order set romper NIKE untuk AISY..
tapi afzan call bagitau kata saiz yang saya order dah takde..so dia nak pulangkan duit..
tapi rasa tak best pulak sebab saya memang dah niat duit tu nak beli baju kat aisy..
just untuk daily use kan..so saya cakap kat afzan..kalau u ada romper set lain yang same price and ada size u post kan ajelah kat saya...Afzan reply set carters nih dengan gambar sekali..terus saya kata ok je..sebab dah memang niat untuk aisy kan...
semalam parcel tu sampai...balik je umah terus bagi kat aisy..
excited member dapat hadiah..tersengih2 kesukaan..
terus kakak pun jeles...duk nak rebut2...ni tatak punya..
bila saya bukak wrap tu tunjuk kata nih baju saiz adik..baju kakak kan dah penuh almari ummi beli..barulah dia nak terima...nak2 nak pulak lepas tu mr papa mandikan dia n saya pakaikan one of baju baru dia..so lagilah kesukaan dia..
tapi kan..bila tgk gambar nih balik..naluri keibuaan saya memang tersentuh gila2..
reaksi aisy tuh buat saya terharu...
beruntungnya saya punya anak yang sangat manis dan comel ini..
pandai bereaksi pulak tu...walaupun baju tu bukanlah mahal gilos..
tapi rekasi suka dia tu macam baju tu berharga sangat2...

anyway nak ucapkan thanx to Afzan...
saya puas hati ngan baju2 tu...insya allah nanti kalau ada yang menarik hati saya lagi..
saya order lagi ya...



3 memo menunggu dibaca:

@e_da said...

comelnya aisy.. suka dpt baju baru ek, mmg kita kena bersyukur atas nikmat yg allah bg menjadi seorg ibu ni kan kak...

d u r a said...

gumbira sungguh aisy dengan pemberian ummi.. kanak2 mmg tulus gitu, hati bersih lagi, takdak sifat2 ego semua ni..
kita pon patut belajaq dari anak2 ♥

ietafakyra said...

aisy senyum syukur tu! tp tk terkeluar ja ucapan itu... bagus lah diaaaaaa muaahhhss!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin