Monday, May 17, 2010

Lentok beb


Sian anak ummi..
terlentok dalam kete...
otw balik dari breakfast kat Kopitiam Convent Lama...
jumpa Kak Aini (my senior di SKTU) dulu...
masa kat sana takde pun tunjuk ciri2 mengantuk...
masuk je kete...tetiba dia bgtau..
"ummi...tatak nk yeep..."
saya ingat dia main2...so fokus je lah drive...
tetiba pusing masa kat traffic light tgk dah lentok baekkkkk punya...
sampai umah bancuh susu...terus tido sampai kul 12.30 tgh....
kejadian ni kum 10.30 pagi yer...
nak kata dia bangun lewat tak jugak..kul 8 baru bangun...
nak kata tido lambat pun tak jugak..kul 10 dah lena...
hurmmm....nih skrg nih pun alesha baru bangun tido...
dari kul 12.30 tadi tido....
tido lah sayang..sementara belum bersekolah...

4 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

ala siannyer..letih sgt la tu...:))

SYAbAR said...

betul, betul, betul.. nati dah sekolah, petang2 langsung tak dak masa, macam2 nak buat, terkejar ke sana-sini tambah kalau ada sekolah agama sebelah petang

Kesian budak2 sekarang...

Diamilikku said...

yaya : tak letih sangat pun..tapi mungkin sebab dia ngantuk betul lah tu...kalau tak alesha lah org yang paling susah nak tido siang....

Diamilikku said...

Kak : dulu2 masa kta sekolah tak macam tu pun kan...budak zaman skrg nih banyak betul aktivitinya

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin