Monday, May 3, 2010

A Band Member To Be

Dulu masa saya sekolah...kat sekolah saya ada Band...
tapi arwah mama tak bagi saya masuk...
huhuhu..katanya saya tak akan excell dalam pelajaran...
tapi skrg nih...band sekolah saya dah GAH...glamer satu dunia...
tapi student2 tu semua excell...so pokok pangkalnya diri kita kan...
**Mungkin betul kata mama saya ni malas belajar..tak masuk band pun result ala2..kalau masuk band lagilah kannn**
So nekad saya nanti..bila Alesha dah masuk sekolah menengah..saya nak sekolahkan dia di sekolah lama saya...Sek Men Keb Sultanah Asma..(one of sekolah berprestasi tinggi yang diumumkan baru2 nih)...saya nak dia masuk band (tunaikan hajat ummi yang tak kesampaian)..itupun kalau dia minat la....
kalau tak minat ummi takkan paksa punya...*promise*
so sebagai permulaan mr papa belikan alesha set alat2 muzik..
ada macam2 lah..tapi alesha interested dengan dram..
tgk cara dia pegang stick dram tuh pun macam dah ada gaya dah...
CONFIRM nih..SAS Band Member nanti...
*muahahahahha..ummi yang suka berangan..sila layan yerr*

2 memo menunggu dibaca:

Aleeya said...

wowww lesha tabik toing2 lewww, ade gaya da tu pukul drum..auntie pon tak reti hehehe, apepon moga lesha bejaya tunaikan hasrat mama lesha ye nak...gud luck!

ietafakyra said...

hihihihi... hav fun bebeh! n b a gud drummer tau... caiya lah!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin