Friday, May 7, 2010

Baju Baru ... Shopping laggiiii

kelmarin saya dapat parcel lagi...
parcel kiriman laju dari kawan saya yang bertugas di Pos Malaysia..
alang2 keje pos malaysia kannn..
senang nak pos barang...hehheh
parcel nih kiriman DURRA DOODLES
kawan sekolah saya yang pandai menjahit...
tak caya sila gi terjah blog dia yee..
saya sangat jeles ngan skill menjahit yang ada padanya..
selalu duk citer kat mr papa..yg saya teringin nak ada mesin jahit..
nak menjahit...boleh buat baju2 untuk alesha n aisy..tak yah beli dah..
mr papa tak response sebab dia tau wife dia hangato hangato tahito ayamto...
haishhhh


So saya membeli dua helai sundress untuk alesha..
ntah rasa suka n terberkenan..
kebetulan kawan saya tu nak bukak booth...so saya pun tempah la dulu online..
terus bayar...(ni lah masalahnya kalau maybank gua ada duit lebih cikit-cepat je nampak berkenan terus order n bayar)....
saya amik dua kaler..satu pinkish...satu redishhh...
comei dua2nya..


Alesha sangat suka dan dah pakai pun yang pinkish tuh..
cuma tak sempat amik gambar dia pakai..hehhehe..
nanti den snap pics lagi ehhh...yang redish tu tak tau le pulak bila dia nak pakai..
sabar2...hurmm ingatkan ke dura just hantar apa yang saya order je..
rupa2nya ada tambahan ye kengkawan..
siap ada nota lagi...


dura hadiahkan skirt ni untuk alesha..
skirt nih sangat sempoi...
alesha nak kena gi cari baju dulu nih nak pakai..
sebab semuanya dah berpair2 baju-seluar-skirt alesha..
so ada reason untuk ummi alesha shopping lagi untuk anak2...
opppss..aisy je ummi tak shopping sangat...sebab aisy duk membesar..
rugi beli pakai kejap je..
tunggu aisy besar dulu ye sayang..kakak dulu umur aisy pun ummi tak beli...
jgn merajuk tau sayang...
mwahhhhhsss

to dura...thanx beb...nanti aku nak order lagi untuk raya boleh????

13 memo menunggu dibaca:

d u r a said...

wahhh..glamer la blog aku lepas ni dapat promosi besar2an dari sone haha..

cepatlah amek gambaq modelnya pakai. tak sabaq nak nengok ni ha..

thanks Sone! mmuahhs ♥ ♥

lily azliyana @ mama zara said...

cantik2 baju baru alesha..siap dapat skirt free lagi..best toll. aisy kena tunggu turn ek. tak lame lagi ummi mulalah kelabu mata nak shopping baju bby boy yg smart2 plak..hihi


haihhh..lame dh tak shopping baju Zara. badan die maintain saiz same jerk..so mcm syg nak beli bj baru sbb baju lame sume leh pakai lagi..=p

Sha@Mama Tina said...

cantiknya baju aleesya...jeles tengok..bila aleesya nak pakai..auntie sha nak tengok la..

mama_iris said...

ALORRR SWEETNYA....
pas lunch kang nak terjah blog kawan akak tu.....

Diamilikku said...

Hahahahha....dura bukan blog hang dah glamer ka sebab kuar paper utusan malaysia...??

Diamilikku said...

Lily : alesha pulak dah lama akak tak beli baju...so majoriti baju dia yang saiz 18-24 bulan...skrg baju2 alesha semua dah naik saiz 3 tahun...so terpaksa la menyopping sikit

Diamilikku said...

Sha : sabar yer..nanti su pastikan snap gambar alesha pakai baju2 tuh...

Diamilikku said...

Mama airis : ye silakan ke sana yer nurul....

ietafakyra said...

dura tk aci buat saiz kecit ja... langsung anak dara i tk berpeluang pakai. ekekekeke... sbb tu aku tengok n nganga ja masa dia publish entry hari tu. btw sure alesha cumilllls bangat pakai dress seksi itu. umi yg beli, seksi pun tk pa lah ka! hihihihii...

Diamilikku said...

ieta : takdela kecik sangat..quite besaq jugak ngan alesha nih...hehehhe...tapi takpa..tetap nampak cumell di mata aku....

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

ekceli aku nak order gak tp sbb anak aku kecik kemetot lg (ikut gen aku la kan kemetot) so kalau pakai sundress sahih melebeh..tggu kot2 dura ada buat lg nxt yr ka. hang bila nak jahit lak. leh aku order ngan hang. kan dekat sikit :)

Diamilikku said...

Eza : hang pun keturunan hubby aku jugak no..nak perli2 aku..aku nih kan mana la reti menjahit...tak berseni langsung...jahit butang pun herot petot

Aleeya said...

wahhh lagi begaya lewww lesha pasni, auntie pong bekenan lewww baju merah bunga matahari lesha nye tu, pinjam leh hehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin